Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 maart 2015

CBS goochelt er lustig op los, het aantal faillissementen in februari, is met 7 gedaald, t.o.v. van Januari 2015, terwijl de cijfers van hetzelfde CBS een stijging van 6 laten zien..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het CBS kwam vanmorgen met halleluja cijfers over het aantal faillissementen afgelopen februari. Het aantal is vastgesteld op 470 faillissementen (bedrijven en instellingen exclusief eenmansbedrijven, dus ZZP'ers). Dat is volgens het CBS een vermindering van 20% t.o.v. februari 2014. Uitermate vreemd in het CBS bericht, is de claim, dat het aantal faillissementen t.o.v. januari dit jaar, is gedaald met 7, terwijl datzelfde CBS eerder stelde, dat het aantal faillissementen in januari 464 was...... Nu is het toch echt zo, dat 470 min 464 een stijging is met 6 faillissementen.......

Vreemder is het feit, dat het CBS niet het aantal faillissementen telt, dat ZZP'ers treft, gegarandeerd, dat dit aantal flink is gestegen t.o.v. dezelfde maand vorig jaar en dat dit meer dan een verdubbeling is, op het zojuist gepubliceerde aantal van 470 faillissementen......

De nieuwste cijfers werden van alle kanten geprezen en voorzien van het predicaat: het gaat steeds beter met de economie......... Beetje vreemd, als je tegelijkertijd ziet, dat het aantal faillissementen op 470 staat...... Het aantal bedrijven is sinds de crisis toesloeg in 2008, fiks gedaald, je hoeft geen Einstein te zijn, om te bedenken, dat met een minder aantal bedrijven, er minder bedrijven failliet kunnen gaan!!!

U hoeft zich niet af te vragen, wie het CBS betaalt..... Juist! De landelijke overheid en wiens brood men eet, diens woord men spreekt!! En dan wordt het CBS gezien als een 'onafhankelijk bestuursorgaan.....' ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Dijsselbloem, de mooie cijfers van het CPB zijn door de burgers gemaakt........ ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten