Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 maart 2015

Mark Boumans, lijsttrekker VVD Groningen, bakt ze bruin met aardbevingsgas

De lijsttrekker voor de komende Statenverkiezingen, van VVD Groningen, was gisteren te gast bij Radio1, geheel in VVD stijl lulde deze putjesschepper erop los. De gaswinning is als een mammoettanker, zo stelde de plork, jammer genoeg kon hij zijn zin niet afmaken, anders had hij gezegd, dat je een mammoettanker niet even stil kan leggen, m.a.w. je kan niet zomaar de gaskraan dichtdraaien....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat kan nou juist wel, olieflapdrol, in tegenstelling tot een mammoettanker!! De fantast vervolgde met te zeggen, dat Kamp als eerste een plafond aan de gaswinning had gesteld.... ha! ha! ha! ha! Ja, nadat hij een record hoeveelheid heeft gewonnen, in verhouding tot zijn tijd als minister en het na de zoveelste aardbeving duidelijk was, dat hij eindelijk iets moest doen!!! Tjonge wat een bedrieger, die Bouman!!! Deze bedrieger stelt dus in feite, dat Kamp de eerste minister was, die oog had voor de veiligheid van de Groningers......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD Obersturmbannführer Kamp heeft op zijn manier excuses aangeboden, aldus Bouman........ ha! ha! ha! ha! Ja, dat kan je wel stellen: zeggen dat het hem spijt en tegelijkertijd met z'n middelvinger in de lucht, de Groningers duidelijk makend, dat er niet verder geminderd zal worden op de gaswinning....... Dat terwijl hij wel dat advies van deskundigen kreeg!! Volgens bedrieger Bouman heeft Kamp zelfs de excuses verdiept...... ha! ha! ha! ha! Hij bood geen excuses aan en op deze manier wordt dit woord zelfs te grabbel gegooid, je kan hooguit van een verdieping in de pure onbeschoftheid van Kamp spreken!!!

Als Kamp zijn excuses direct had gemaakt, nadat hij het rapport had gelezen, zouden die excuses niets waard zijn geweest, aldus de Groningse praatjesmaker Bouman, 'dan had het niets betekend......' ha! ha! ha! ha! Hé Bouman nu betekent het ook al niets, daar hij geen excuses maakte en verder het gore lef had, om te zeggen, dat hij weigerde de gaswinning verder terug te draaien....

Ook Bouman kan niet rekenen, net als PvdA oplichter Samsom zei deze flapdrol, dat de gaswinning terug moet naar 35 miljard kubieke meter, terwijl hij even daarvoor zei, dat de gaswinning per 1 juli niet zal worden verhoogd, in vergelijking met de gaswinning van 16,5 miljard kuub*, het eerste half jaar!!! Dus in het tweede half jaar van 2015 zal de gaswinning niet meer zijn, dan 16,5 miljard kuub..... ha! ha! ha! De 16,5 miljard kuub die nu wordt gewonnen, is maal twee altijd nog 33 miljard kuub en niet 35 miljard kuub!! Als de gaswinning voor dit jaar zal worden gesteld op een totaal van 35 miljard kuub, zal er het tweede halfjaar niet 16,5 kuub worden gewonnen, zoals het eerste half jaar, maar 18,5 miljard kuub, dus dan wordt er wel degelijk meer gewonnen!! Wat een bedrieger, jezus christus!!!

Mark Bouman is een oplichter van formaat en Groningers, u weet het hè, vooral niet stemmen op de VVD en de PvdA, plus hun gedoogpartners D666, 'Christen'Unie en SGP, die dit kabinet in het zadel houden en daarmee het waardeloze beleid in stand houden, waarin geen plaats is voor de veiligheid van de bevolking en m.n. niet voor die van de Groningers!!

* Volgens deskundigen, zoals Jan de Jong, de ex-baas van het Staatstoezicht op de Mijnen, is die 16,5 miljard kubieke meter gas (voor een halfjaar), alsnog veel te veel....... 

Voor meer berichten over de gaswinning in Groningen, klik op het label 'aardgasbevingen', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten