Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 7 maart 2015

Magda Berndsen (D66) weet dat het THC gehalte maar blijft stijgen...... ha! ha! ha! ha!

'Bijna' uit de oude doos...: op 26 februari jl. sprak D666 trutteflut Berndsen met de bolle lachende luldoos van BNR, Roelof Hemmen, dit n.a.v. haar pleidooi 'hennep kwekers' niet te legaliseren, maar te reguleren. Met deze woordtruc (die overigens al lang wordt gebruikt, maar dat was Berndsen blijkbaar nog niet opgevallen) zou ze met een beetje geluk de wet kunnen omzeilen. Uiteraard een onzalig plan: softdrugs gewoon legaliseren, zoals de meest schadelijke harddrug alcohol en geef iedereen toestemming cannabis te telen, een beperkt aantal planten, met de eis, dat de buren er geen last van mogen hebben, zodat dit op een veilige manier gedaan kan worden (doordat het verboden is, wordt het ook gevaarlijker verbouwd, dit vanwege de noodzaak het verborgen te houden).

Berndsen zei verder dat ze wil weten wat er in het eindproduct zit, daar hebben de gebruikers recht op en zo kan je veiliger wiet kopen*, Natuurlijk moest Hemmen over het THC gehalte beginnen, deze overvolle kwastenhouder, die waarschijnlijk nooit een joint, of pijp heeft gerookt, vindt het maar gevaarlijk spul.... Weet hij veel, dat een uiterst gevaarlijke harddrug volkomen legaal te krijgen is in de winkel, dat is zoals gezegd alcohol, waar hij waarschijnlijk al heel wat van heeft gebruikt. De harddrug die van alle drugs verreweg de meeste schade  toebrengt, zowel aan de samenleving, het individu en zijn/haar omgeving, zowel direct als indirect!! En daar mag godverdomme gewoon reclame voor gemaakt worden!!!

Terug naar het THC gehalte, Berndsen antwoordde Hemmen, dat het THC gehalte inderdaad steeds verder stijgt, zoals Hemmen in zijn vraag aangaf (ja dat is pas 'interviewen' mensen!!). Helaas voor deze twee koekwauzen is dit aantoonbaar onjuist, vandaar dat alle dappere praatjes zijn verstomd, om cannabis als een harddrug aan te merken. Het THC gehalte is de laatste 10 jaar gedaald, en de grens die men aan wilde houden voor opneming in de Opiumwet, was een THC gehalte van 15, terwijl er al een paar jaar een niet hoger gehalte aan THC wordt gevonden van 13....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Tja, dan wil je wat stemmen winnen onder de blowers en dan blijkt dat je er de ballen van snapt.... ha! ha! ha! ha! ha!

* Berndsen vergeleek het met tabak en alcohol: we weten ook wat daar inzit....... ha! ha! ha! ha! ha! Er zijn veel producten waar we niet van weten, wat de bestanddelen zijn, daar vallen zeker tabak en alcohol onder.... Zelfs Coca-Cola vertelt niet wat er precies in hun product zit, dat houdt men daar al een eeuw lang geheim!!! Trouwens het is niet voor niets, dat de levensmiddelenindustrie en de (fris-) drankensector, geen uitgebreide etiketten op hun producten wensen te plaatsen........

Blub, blub, blub, blub, blub..........

Overigens moet nog opgemerkt worden dat hennep weliswaar tot de cannabisfamilie behoort, maar dat deze plant wordt gebruikt voor het maken van papier, kleding en nog veel meer producten, ofwel deze plant wordt niet gerookt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten