Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 maart 2015

Spekman neemt de VVD de 'ondernemers-maat.....' ha! ha! ha! ha!

De zelfgebreide valsrode trui van de PvdA, topgraaier Spekman, had het gore lef, vorige week de VVD de maat te nemen. De partij zou teveel verweven zijn met het bedrijfsleven, dus belangenverstrengeling en veel te veel lobby voor het bedrijfsleven. Daar valt geen speld tussen te krijgen, echter dat is bepaald niet van vandaag of gisteren, dit is al zo sinds het ontstaan van deze partij, met haar valse naam (wat nou 'volkspartij' en op het democratische gehalte van deze partij is ook genoeg aan te merken). Wat in feite veel erger is, dat dit uiteraard bij Spekman bekend was, maar dat hij vrolijk voor de coalitie van Rutte 2 was en is. Al zal dat laatste iets afgezwakt zijn, door de duidelijke grote teruggang in aantallen te verwachten stemmen bij de komende verkiezing en het openlijke verzet van veel voormalige PvdA leden, die het asociale gedrag en gevoerde beleid van deze neoliberale volksverlakkers partij meer dan beu zijn....... Waarom heeft deze ploert zijn zetel niet ter beschikking gesteld, toen de PvdA voor de VVD koos, Samsom en andere PvdA grootoplichters maakten de kiezer voor de landelijke verkiezingen duidelijk, dat de PvdA niet met de VVD zou regeren. Die belofte hield 10 minuten stand, bij de eerste besprekingen tussen Rutte en Samsom, toen de laatste met een grijns op z'n bek, het verkiezingsprogramma in de prullenbak schoof (dat vertelde deze ploert openlijk voor de tv camera!!!).

Maar dan even die ondernemerszin bij de VVD: ik meen me toch te herinneren, dat PvdA grofgraaiers Bos en Herfkens beiden bij Shell zijn begonnen....... ha! ha! ha! ha! ha! Of wat dacht u van Kok, die ging grofgraaien bij ING, omdat men daar zijn politieke netwerk mooi kon misbruiken..... En dan de schandalige gang van zaken, waarbij de PvdA diverse figuren uit de vakbond in haar gelederen opnam, werkelijk een staaltje smerige politiek, waar de honden geen droog brood van lusten. Trouwens de PvdA heeft de FNV ook lekker uitgespeeld, toen het ervoor zorgde dat de laatste echt goede vakbondsman, van der Kolk, werd uitgerangeerd door rollatorslet Klijnsma. Vakbondsmensen zouden nooit de politiek in mogen en omgekeerd zouden politici ver weg moeten blijven van de vakbond, de onafhankelijkheid van de vakbond wordt hier zwaar door beschadigd, je zou zelfs kunnen stellen, dat dit één van de grote oorzaken voor het verlies aan leden is bij de vakbonden!!!!!

Spekman? Een gore volksverlakker en een grote hypocriet!

Voor meer 'fijne' berichten over Samsom en zijn andere genoemde partijcollega's, klik op het label met hun namen, onder dit bericht.

U weet het hè? Niet stemmen op de PvdA bij de volgende verkiezingen, deze partij moet zo snel mogelijk van het politieke toneel, dat zou alsnog 50 jaar te laat zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten