Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 mei 2015

Gerd Leers (CDA) vindt belangenverstrengeling de normaalste zaak van de wereld........

De levend geworden PvdA wanprestatie Dijsselbloem, had zowaar een keer een goed idee. De flapdrol stelde, dat politici niet te snel na hun politieke loopbaan in een bedrijfstak moeten gaan werken, waar ze vanuit hun politieke loopbaan mee van doen hadden...... Hij wil daarvoor een afkoelperiode van een paar jaar...... Kijk de idee is goed, maar de opmerking dat het na een paar jaar wel oké is, slaat natuurlijk nergens op, deze ex-politici moeten daar ver van blijven! Al zou het alleen maar zijn, om te voorkomen, dat de indruk zou kunnen ontstaan, dat deze figuren beloond worden voor hun lobbywerk in de politiek......

Dijsselbloem noemde met name Zalm en Eurlings. Zalm die na zijn ministerschap op Financiën, eerst in dienst trad bij de fopbank DSB van Scheringa en daarna bij ABN Amro en Eurlings die als minister van Verkeer en Waterstaat, in dienst trad bij de KLM. Uiteraard volkomen fout, het is meer dan duidelijk dat deze figuren puur en alleen voor hun verrichtte lobbywerk als politicus, werden beloond met een topgraaifunctie binnen de respectievelijke bedrijven!!

Op BNR vanmiddag oud-burgemeester Gerd Leers, die een 'uitzendbureau' (GP-Staffing) heeft opgezet voor oud-politici, zodat ondernemers kunnen kiezen, welke ex-lobbyist uit de politiek het best bij hun bedrijf past, die zo voor de ondernemer de hete kolen uit het 'politieke vuur' kunnen halen. Leers is het uiteraard niet eens met Dijsselbloem, deze leugenaar, die als burgemeester 'iets te ver ging' in Hongarije (en daar niets verkeerds inzag..), stelde zelfs dat het lamme voorstel van Dijsselbloem al te ver gaat, zo blijven die ex-politici thuis zitten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh, dus ze zijn alleen te gebruiken vanwege hun netwerk en lobbywerk dat ze eerder opbouwden, dan wel verricht hebben in de politiek!!!

Politici zijn van onschatbare waarde, zo lulde deze zakkenwasser door.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja dat kan je wel stellen, als het gaat om positieve politieke beslissingen, ten gunste van jouw bedrijf voor elkaar te krijgen!!! Volgens Leers is het alleen een probleem, als je als minister het doel had om na de politiek voordeel te behalen, uit die politieke functie, bijvoorbeeld met een dik betaalde baan (hij zei het in 'iets' andere bewoordingen). Maar daar kan je volgens Leers nooit vanuit gaan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee hè, Leers, dat is niet te bewijzen...... Al bestaat dat beeld wel (terecht) bij de bevolking, die e.e.a. zien gebeuren, maar daar moet je volgens Leers schijt aan hebben..... Hoe kom je erbij, dat Zalm en Eurlings al in de politiek de opzet hadden, om hun leven na de politiek veilig te stellen........???? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Ach ja, eens een fraudeur...........

Voor meer berichten over sjoemelaar Leers, Zalm en/of Eurlings, klik op het label met hun naam, onder dit bericht.

Zie ook: 'Gerard Schouw (D66) naar Nefarma, hup met een dikke portemonnee aan de dierproeven!'

       en: 'Zalm: 'dat bod van de NS voor vervoer over de Hogesnelheidslijn was, aan de hoge kant, maar ik wist natuurlijk niet wat de NS weet......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat uw oud-minster van Financiën niet wist, maar wel had moeten weten!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten