Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 mei 2015

Burgemeester Gerritsen Haaksbergen (PvdA) denkt als één van de hoofdverantwoordelijken voor het 'monstertruckdrama', niet aan aftreden........ Nee, daar waren we 'al niet' bang voor!!

De autocratische PvdA idioot Gerritsen, burgemeester van Haaksbergen, liet vandaag weten, dat hij niet denkt aan aftreden. Dit zei deze volksverlakker op de publicatie van het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Een rapport over het monstertruckdrama in 'zijn' gemeente, waarbij 3 doden en 28 gewonden vielen...... In dit rapport staan een paar vernietigende opmerkingen over de wanprestatie die Gerritsen daarvoor leverde......

De arrogante regent Gerritsen stelt dat hij nu juist moet aanblijven, zijn verantwoordelijkheid moet nemen, om 'de problemen in Haaksbergen' aan te pakken........ Of hij met die problemen ook de slachtoffers en nabestaanden bedoelt, weet ik niet, maar dat dezen vinden, dat hij zijn verantwoordelijkheid niet neemt, is zeker!! Zij willen dan ook, dat deze arrogante klootzak opsodemietert en liever vandaag dan morgen!!

Het is als met Mans in Enschede, deze enorme hufter weigerde ook af te treden als burgemeester, na de vuurwerkramp in die gemeente en wonder, oh wonder, ook hij is van de PvdA (Partij van de Autocraten)........ Al hoop ik niet, dat Gerritsen net als Mans wordt beloond voor zijn zwaar disfunctioneren....... Mans werd door de politiek zo over 't paard getild, dat hij zelfs werd gebombardeerd tot 'nood-burgemeester......', werkelijk ongelofelijk!!! Het is als een bedrijf, waar een werknemer zorgt, dat een kwart van het bedrijf instort en daarvoor wordt beloond met een promotie, volkomen ondenkbaar!!

Voor een ander bericht over dit drama, klik op het label 'monstertruck', onder dit bericht. Dat geldt ook voor Mans, klik dan op het label met zijn naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten