Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 mei 2015

Tinca Polderman, universitair docent aan de VU: religie is deels genetisch bepaald......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Tinca Polderman, universitair docent, 'presenteerde' gistermiddag op Radio1 een onderzoek, naar genetisch bepaalde factoren, voor zaken als misdaad en zelfs religie...... Met een 'half oor' zat ik te luisteren, tot ze bij de religie aankwam. Hier durfde Polderman te stellen, dat religie deels genetisch is bepaald......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U snapt 't al, daarvoor hoeft uw Azijnpisser geen onderzoek uit te voeren: uiteraard zijn er grote aantallen mensen, die ontvankelijk zijn voor de leugenachtige boodschap van het geloof (dat de aarde zoveel ellende heeft geschonken en nog steeds 'schenkt.....'), dat zal deels genetisch bepaald zijn, maar dat heeft niets met religies te maken...... Diezelfde mensen zullen ook heel simpel kunnen worden opgelicht, door slimme louche verkopers en je kan nog wel war situaties bedenken, zoals de politiek, waar tegenwoordig de leugen regeert...... Dat laatste was trouwens vroeger niet minder, maar men deed het toen 'iets minder' openlijk!!.

Wat alweer niets met genetisch overerving te maken heeft, is het feit dat je een kind van alles kan wijsmaken, neem sinterklaas, of de hele kleintjes die werkelijk alles geloven wat je ze vertelt...... Zo ook met het geloof, opvoeding en scholing op basis van geloof, dat is niets anders dan het hersenspoelen van kinderen!! Daarom ook zou het als de sodemieter verboden moeten worden, dat kinderen onder de 18 (het liefst 21, maar 18 is een begin) met de leugens van religies worden gehersenspoeld, met alle (geestelijke) ellende van dien, die deze hersenspoeling op latere leeftijd oplevert. Dat dit zelfs kan leiden tot oorlog, heeft de geschiedenis maar al te vaak bewezen, neem nu weer IS!! We leven godverdomme in 2015!!! Al veel te lang zijn mensen bedonderd met religies, die vaak maar één doel hebben, gehoorzame, brave burgers kweken, die hopen op een beter leven na de dood, zodat ze alle ellende waar ze eventueel in terecht kunnen komen, of waar ze al in zitten, voor zoete koek slikken!!! Immers straks, na de dood begint het 'fijne' leven pas echt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Moet u nagaan, de religies die dit beloven, stellen tegelijkertijd, dat je niet mag liegen!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

En Polderman? Ach die doceert aan de VU een protestants-christelijke universiteit!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten