Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 mei 2015

Maarten Struijvenberg ('Leefbaar' Rotterdam) straft bijstandsgerechtigden voor overheidsbeleid.........

Wethouder Struijvenberg van 'Leefbaar' (ha! ha!) Rotterdam vernedert mensen, die de bijstand in moeten, vanwege het totaal foute beleid dat de kabinetten Balkenende  en Rutte hebben gevoerd en zoals Rutte 2 nog voert. Als straf moeten mensen die in de bijstand terechtkomen 15 weken lang straten vegen, straten die al 'professioneel' zijn geveegd. Volgens de keffende, xenofobe hondenlul Struijvenberg gebeurt dat laatste maar een enkele keer, terwijl de Rotterdamse ombudsvrouw (volgens BNR 'ombudsman') Annemieke Zwaneveld diverse klachten over deze gang van zaken onder ogen kreeg. Datzelfde deden een paar 'slachtoffers' vanmorgen op Radio1 (rond 9.15 u.), deze mensen hadden met eigen ogen gezien, dat de boel werd geveegd door de professionele dienst, die dit normaal doet, waarna zij het nog een keer over mochten doen...... Struijvenberg stelde na enig aandringen, dat het vaak nog best 'wat schoner' kan.....!!! En dan nog durven zeggen, dat dit werk geen straf is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Struijvenberg vindt het voorts de normaalste gang van zaken, dat iedereen met een bijstandsuitkering dit moet doen, dus ook een werkloze docente, die al als vrijwilliger aan de slag kan.........

Het is duidelijk: met dit gedwongen 'vrijwilligerswerk' geeft Struijvenberg aan, dat hij aanhanger is van de leus: Arbeit macht frei!! Al is dat geen verrassing voor een lid van een fascistoïde partij!!

Tot een aantal keren toe, herhaalde knuppellul Struijvenberg, dat dit soort veegwerk, de instroom verlaagt en de uitstroom verhoogt....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat is onmogelijk te bewijzen, wat een enorme leugenaar!!!

Voor meer berichten over Struijvenberg, bijstand en/of Leefbaar Rotterdam, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

2 opmerkingen:

  1. Gevaarlijke dorpsgekken die griezels van Leefbaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Jammer genoeg hebben deze griezels wel veel aanhang. Reken maar dat daar een groot aantal bijstandsgerechtigden tussen zitten, mensen die niet doorhebben waar Leefbaar Rotterdam nu echt voor staat......
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen