Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 mei 2015

Qatar weigert overgrote deel van Nepalese slaven, terug te gaan om te rouwen en familie bij te staan....... FIFA uh viva voetbal!!!

Ongelofelijk, las vanmorgen op de site van Care2, dat er van de 1,5 miljoen slaven uit Zuidoost-Azië, die aan de voetbalstadions in Qatar werken, er 40.000 uit Nepal komen. Qatar weigert het merendeel van deze Nepalezen naar huis te gaan, om te rouwen en familie bij te staan, na de aardbevingen in dat land, een handjevol kreeg toestemming te vertrekken......

Naast dat deze slaven zwaar uitgebuit worden, veel te lange dagen maken, veelal te zwaar werk moeten doen en erbarmelijk zijn gehuisvest, wordt hen keer op keer salaris ontzegt. De temperaturen in Qatar zijn al langere tijd boven de 47 graden Celsius en er schijnt al een fiks aantal (bouwvak-) slaven te zijn overleden, ten gevolge van die hoge temperatuur (volgens de BBC). 

Er zouden ook leden van de Nederlandse bouwmaffia werken aan de stadions in Qatar, dezen maken dus ook gebruik van slavenarbeid......
Tijd voor een dikke handelsdelegatie naar Qatar, uiteraard met het koningshuis........

Lees de petitie op Care2, teken deze a.u.b. en zegt het voort!!

Voor meer berichten over Qatar, het WK voetbal, slaven en/of slavenarbeid, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten