Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 mei 2015

Jaco Geurts (CDA) wil bodem Noordzee beschermen met sleepnetten.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

CDA rentmeester van god en groot-volksverlakker Jaco Geurts kefte het vanmiddag op Radio1 uit (na het nieuws van 12.00 u.), Greenpeace moet gestraft worden, voor het toevoegen van zwerfkeien op de Klaverbank (in de Noordzee). Gisteren voegde Greenpeace zwerfkeien toe aan een gebied waar deze al voorkomen. De 'christelijke' knupplellul durfde te stellen, dat Greenpeace met deze actie het milieu vervuilt, de zeebodem vernietigt, vissen plet (ha! ha! ha! ha!) en de visserij in gevaar brengt. Dat Greenpeace zwerfkeien toevoegt op een gebied, waar, zoals gezegd, deze zwerfkeien al 'van nature' voorkomen en vissers daar nooit met sleepnetten vissen, daar dit gevaarlijk is, maakt hufter Geurts niet uit, elke beperking van de visserij moet worden tegengegaan, zelfs als die visserij onmogelijk is..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In de studio ook Tom Grijsen, woordvoerder van Greenpeace. Deze sloeg Geurts met de feiten om de oren, o.a. zoals het hierboven genoemde feit, dat dit een natuurgebied is en vissers daar al niet kunnen vissen met hun sleepnetten. Geurts stelde dat dit niet alleen een actie van Greenpeace was, om de zeebodem meer te doen 'floreren', maar ook als protest tegen het regeringsbeleid, waar men wel de Klaverbank als natuurgebied heeft aangewezen, maar tot op heden geen beschermende maatregelen heeft getroffen (al een paar jaar niet). Dit komt volgens Grijsen, o.a. door CDA'er Geurts, die elke bescherming van de onderwaternatuur, die visserij beperken, bijvoorbaat torpedeert....... Volgens Geurts (die weigerde antwoord te geven, hoe het CDA dan aan bescherming van de onderwaternatuur vorm wenst te geven), 'gaat het CDA voor' evenwicht van natuurbescherming en het belang van de vissers (later zei hij afwegen van economisch belang, tegen ecologisch belang)...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou dan weet je 't wel, zie het rampzalige beleid van de Groningse CDA paardenbeffer Bleker,  toen hij staatssecretaris was.

Grijsen gaf nog even fijntjes aan, dat het CDA zelfs tegen de bescherming van de Doggersbank was: het CDA was tegen een verdrag dat internationaal werd ondersteund, wel te verstaan....... Nee, 'echte rentmeesters van god', die CDA oplichters!!! Kijk als je Geurts uitlegt, dat je met sleepnetten, juist de bodemflora van de Noordzee vernietigt en daarom een verbod op deze visserij zou moeten instellen, zal hij ook daar als een keffende hufter tegenin gaan..... Ach ja, de economie gaat uiteraard altijd voor op natuurbehoud, want op dat gebied is het CDA helemaal niet voor een evenwicht: economisch gewin gaat bij deze 'christenen' altijd voor op natuurbehoud, zoals dat gewin voorgaat op de volksgezondheid, ook dat heeft het CDA 'net iets' te vaak bewezen!!!

Er werd nog even op het ouwe wijvenprogramma van Pauw gewezen, waar gisteren een Noordzee visser was, ene Anja Keuter, die het werk van Greenpeace bij de Klaverbank, vergeleek met het keien gooien op de snelweg....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Keuter, dat zou te vergelijken zijn, met het plaatsen van keien in een natuurgebied, waar geen auto's kunnen rijden!!! Dwaas!!

Voor meer berichten over Geurts en/of Bleker, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten