Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 mei 2015

Hennis-Plasschaert en Hammelburg, grootlobbyisten van oorlogvoeren, willen uitbreiding van de F16 missie in Irak.....!!!

De oorlogstrom klonk weer lekker hol, afgelopen vrijdag, toen hare leeghoofdigheid en grootlobbyist van het militair-industrieel complex, VVD huppelkut Hennis-Plasschaert liet weten, dat ze de inzet van F16 straaljagers voorlopig wil houden in Irak en eigenlijk een uitbreiding wil, naar het Syrische luchtruim. Iets waar tot nu toe geen instemming voor was in de Kamer.....

De volvette BNR oliebol Hammelburg, ging daar 'wat verder' op in, na het nieuws van 12.00 u., op die zender. De holle bolle wijsneus wist net als Hennis-Plasschaert te vertellen dat de F16 missie in Irak voortgezet moet worden, zo'n missie kan niet in 2, 3 jaar succesvol worden afgerond....... ha! ha! ha! ha! ha! Zo, die gaat ook op voor het eufemisme van de maand! Nee, Hammelburg, dat hebben we gezien in Afghanistan en Irak, zelfs na meer dan 10 jaar, is het nog niet 1, 2, 3 voor elkaar....!!! Hammelburg wijt dat 'langzame succes' overigens ook aan de Tweede Kamer, volgens hem, kan in Nederland alleen maar over kleine stukjes tegelijk worden onderhandeld...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Gelukkig, beste lezer, ziet 'onze' Hammelburg wel wat resultaten van de peperdure F16 missie in Irak, zo zou volgens hem, de opmars van IS (= ISIS) door deze missie zijn vertraagd......... Niet dat dit te bewijzen is, maar 't past wel lekker in z'n lulpraatje!!

Als grootlobbyist van het militair-industrieel complex, wil Hammelburg dus een minister van Defensie, die autocratisch kan beslissen, waar en hoe ons leger wordt ingezet in het buitenland, zonder geneuzel in de Kamer. Uiteraard is Hammelburg dan ook voor troepen aan de grond in Syrië en Irak, immers wat we daar tot nu toe verkankerd hebben, kan nog veel grondiger met troepen aan de grond........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Ongelofelijk, wat een drollenpoetser!!!

Voor meer berichten over BNR koekwous Hammelburg, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dat geldt uiteraard ook voor berichten over 'Irak', 'Syrië', 'Afghanistan', 'IS' en/of 'militaire missies'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten