Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 mei 2015

Maino Remmers: "een mooie ruime kamer van 15 vierkante meter, voor de 'schappelijke prijs' van € 350,-- p.m............" AUW!!!

Veel verslaggevers op Radio1 menen dat ze leuk zijn en vinden dat het hele land dit dagelijks weer moet weten...... Eén van die mislukte jaren 50 lolbroeken is Maino Remmers. Deze ongelofelijke hondenlul durfde op 18 mei jl. in een verslag vanuit een gebouw, waar psychiatrisch patiënten en studenten 'door elkaar' leven, te spreken van 'een mooie ruime kamer van 15 vierkante meter, tegen de schappelijke marktprijs van € 350,-- per maand..... Godgloeiendegodverdomme! Dat is dus een hok waar je een bed, een klein bureuatje en een paar stoelen kwijt kan, tegen de ongelofelijke hoge schoftenprijs van € 350,-- per maand!!! Dit is 'gewoon' ordinaire uitbuiting, moet je nagaan, de studenten uit de onderlaag, die niet op de steun van pappie en mammie kunnen rekenen, moeten naast hun studie een baantje nemen, om zo dit soort schandalig hoge kosten te kunnen betalen, terwijl ze tegelijkertijd op tijd moeten afstuderen, om geen langstudeerboete op te lopen........ Vergeet daarnaast het meer dan asociale leenstelsel niet!!

Allemachtig wat een gigantische klootzak die Remmers! Hij heeft iets nieuws 'verzonnen': als Remmers denkt dat 't nog wat lolliger kan, gebruikt hij de woorden 'fris en fruitig', dit keer doelde hij op de staat van de kamer, 'fris en fruitig geschilderd' leuk hè...!!! Deze woorden heeft de klotenklapper gepikt van Humberto Tan, de neoliberale hufter die een tijdje de ochtend presentatie deed op BNR. Remmers denkt zeker dat iedereen dat nu wel vergeten is, zodat hij dan weer lekker origineel is, om als eerste uit de zwaar mislukte 'lachstal' van Radio1, deze woorden te gebruiken........

Voor meer berichten over Remmers en/of Tan, klik op het label met hun naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor de labels 'boete op lang studeren' en 'sociaal leenstelsel'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten