Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 mei 2015

Tom de Ridder, of hoe MKB Brandstof u als imbeciel en geldbron ziet.....

De nieuwste 'serieus' gebrachte boodschap van MKB Brandstof, in hun godvergeten irritante rot reclame met de verzonnen figuur de Ridder, wordt alweer gebracht alsof het leven van de ondernemer er van afhangt...... De boodschap is, dat wanneer u in het bezit bent van een tankpas van een grote oliemaatschappij, u een dief van uw portemonnee bent, want u moet constant omrijden........ Immers met de MKB Tankpas, kan u overal tanken....... Ja, maar daar moet je dan ook voor betalen!!! Terwijl je met een tankpas van een oliemaatschappij met korting kan tanken..........

Kortom nog eens: u hebt die klote pas helemaal niet nodig en als u denkt niet zonder te kunnen, moet u vooral eens onderzoeken, of u wel een goed ondernemer bent!!

MKB Nederland stelt niets van doen te hebben met MKB Brandstof. Echter die waardeloze firma gebruikt wel praktisch het naam logo van MKB Nederland, inclusief zelfde lettertype en de kleuren. Mocht een bedrijf hebben met minder dan 50 werknemers, laat het MKB maar lekker zitten, bespaart u ook nog eens geld, ze doen toch geen bliksem voor u!!!

Mocht u de figuur kennen, die Tom de Ridder speelt, goed verpakken en met een enkele reis opsturen naar Bratsk, Siberië, daar weten ze wel weg, met oplichters!!

Voor meer berichten over MKB Brandstof, klik op het label Tom de Ridder, onder dit bericht. Tussen die 'de Ridder berichten', kan u o.a. reacties van MKB Nederland vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten