Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 mei 2015

Zalm: 'dat bod van de NS voor vervoer over de Hogesnelheidslijn was, aan de hoge kant, maar ik wist natuurlijk niet wat de NS weet......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat uw oud-minster van Financiën niet wist, maar wel had moeten weten!!!!

De parlementaire enquête naar het Fyra debacle en de daarbij behorende mislukte Hogesnelheidslijn (HSL), is begonnen en zo hoor je nog eens wat!!! Eerder kwam al naar buiten, dat VVD oplichter Jorritsma (van de bouwmaffia), uitdrukkelijk een internationale aanbesteding wilde, terwijl ze als minister had moeten weten, dat dit geen verplichting was binnen de EU......

Gisteren was oud minister van Financiën, de óóóóó zóóóóó leuke VVD zakkenwasser Zalm aan de beurt. De kleine oplichter vertelde parmantig dat hij de prijs, die de NS voor vervoer over de HSL wilde betalen, wel wat aan de hoge kant vond, maar ja, hij wist natuurlijk niet was de NS weet....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daar had jij een heel ministerie voor, om dat wel te weten, of anders aan de weet te komen, enorme koekwous!!! Natuurlijk was en is er voldoende kennis, om zaken door te rekenen, wat een ouwehoer!!! Bovendien als die kennis niet aanwezig was op zijn ministerie (dat zou per directe ingang al heel slecht op het CV van Zalm moeten staan), is en was er altijd de mogelijkheid externe deskundigen te polsen!!! Jezus waar haalt hij 't gore lef vandaan, allemachtig!!

Beste lezer, Zalm werd destijds als een geweldige minister van Financiën aangeprezen, maar met terugwerkende kracht, worden de ogen van het volk geopend en wordt duidelijk dat hij een slechte minister was, in een tijd, dat de economie internationaal prima draaide. Zalm is de flapdrol, die hij zo af en toe speelt en hij heeft ons allemaal een 'mooie erfenis' nagelaten, niet alleen wat betreft de Hogesnelheidslijn, maar neem bijvoorbeeld ook zijn miljarden diefstal uit de door ons allen bij elkaar gespaarde pensioengelden!!!

Beste lezer, ten eerste excuus voor de fout, die in de kop stond en nog een kleine aanvulling: intussen weten we hoe Zalm is beloond voor zijn lobby voor ondernemers, in de tijd dat hij minister was....... (zie ook link hieronder)

Zie ook: 'Gerd Leers (CDA) vindt belangenverstrengeling de normaalste zaak van de wereld.......'

       en: 'Frits Marckmann (ex-NS) vindt enquêtecommissie Fyra te eenzijdig en vooringenomen......'

       en: 'Fyra-enquête, een paar gore details en een 'mooie rol' van Zalm.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten