Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 mei 2015

Paul Polman (oppergraaier Unilever) wordt bejubeld, omdat hij 'zich schaamt' voor zijn gigantische salaris......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Polman topman van Unilever, liet afgelopen week weten, dat hij zich schaamt voor zijn belachelijk hoge salaris..... Hoewel Polman het woord schamen gebruikte, was dit in samenhang met 'soms', dus 'soms schaamt hij zich.....' Waar de media hier 'voluit (en voortdurend) schamen van maakten......... Alsof hij een een ziekte had opgelopen, die zijn gezicht heeft vervormd....... Hoewel die vergelijking wel opgaat voor zijn hersenen, immers, hij is zelf akkoord gegaan met dit inkomen en kan elke dag verzoeken, zijn mega salaris van 10 miljoen te halveren (zelfs van een tiende zou je nog als god in Frankrijk kunnen leven.....) en verder af te zien van volkomen overbodige bonussen, met zo'n schandalig hoog salaris....... Maar nee, alsof hij een chronische ziekte heeft, durft deze kwast zich te beklagen over het godsvermogen dat hij verdient!! Sterker nog, volgens Polman heeft hij, samen met zijn sidekick al een aantal salaris verhogingen geweigerd...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Benieuwd of hij tegelijkertijd heeft geweigerd om de salarissen van het gewone personeel te verhogen, u weet wel salarissen die beginnen bij een 'ruime' € 20.000,-- per jaar...... De vraag stellen is 'm beantwoorden!!

Overigens sprak Polman niet over zijn totale inkomen, maar zijn 'schamele' basisinkomen van 1,25 miljoen (2014) en niet over alle extra's die zijn inkomen in 2014 verder opjaagde tot een kleine 10 miljoen......

Jezus op een mank paard, wat een hypocriet!!!

Voor meer berichten over deze meer dan hypocriete grofgraaier, klik op het label 'Paul Polman', onder dit bericht, dat geldt ook voor berichten aangaande 'Unilever'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten