Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 mei 2015

Fuck de koning mag alleen als het past in de maatschappelijke context van de publieke dialoog......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Abulkasim Al-Jaberi is gisteren vrijgesproken van verdere vervolging wegens majesteitsschennis zo berichtte justitie gistermiddag. Al-Jaberi riep tijdens de intocht van sinterklaas, waar hij aanwezig was, vanwege het racistische 'archetype' zwarte piet: "Fuck de koning, fuck de koningin en fuck het koningshuis" (het kan niet vaak genoeg gezegd worden!), werd daar ter plekke voor gearresteerd en opgesloten (al gebeurde dat laatste niet ter plekke... ha! ha! ha!). Volgens een woordvoerder van het Amsterdamse gerechtshof, heeft Al-Jaberi dit alles gezegd in de 'maatschappelijke context van van het publieke debat......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat die maatschappelijke context is vraagt u? Welnu: zwarte piet staat volkomen terecht ter discussie (vanwege het racistische karakter van deze schertsfiguur en het kolonialisme), de gouden koets (waarop dat kolonialisme en de onderdanige rol van gekleurde mensen wordt verbeeld) en de discussie over het koningshuis...... Tja wat moeten we met zo'n achterlijk instituut als het koningshuis, dat thuishoort in de middeleeuwen en waarvan de leden geen moeite hebben vieze handen te maken aan 'minder frisse zaken.........'

Justitie heeft toegegeven 'iets' te fanatiek te hebben gereageerd en alweer 'iets' te snel een aanklacht te hebben ingediend. Uiteraard wenst de overheid geen excuus te maken aan Al-Jaberi............

Kortom en met andere woorden: je mag voorgoed 'fuck de koning, fuck de koningin en fuck het koningshuis' roepen, zonder dat je door een middeleeuwse wet wordt vastgezet in het cachot..... Immers het koningshuis, staat continu ter discussie en dat niet in de laatste plaats, door het eigenmachtig handelen van de leden van dit belachelijke instituut!! Hoera!!! Fuck de koning, fuck de koningin en fuck het hele koningshuis!!! (oh ja, dat zijn er maar drie, uit het grote 'adellijke' konijnenhok....).

Nog  een 'leuke bijkomstigheid': volgens Elsevier, zijn D66 en de PvdA, beiden tegen het schrappen van 'majesteitsschennis' uit het wetboek van strafrecht......... Deze 2 partijen zouden toch democratische partijen zijn, als je de uitlatingen van politici van deze partijen moet geloven en zoals zelfs de naam van D66 'doet vermoeden.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nog een reden, om nooit meer op deze partijen, gevuld met volksverlakkers, te stemmen!!

Zie ook: ''Majesteitsschennis', iets verkeerd ingeschat door het f*ck*ng OM...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over zwarte piet, het koningshuis, Willem Alexander en/of Maxima, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten