Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 mei 2015

Rusland: een nieuwe ronde Rusland schoppen is aangebroken.......

De 'oppositie' van Rusland heeft een rapport opgesteld, waaruit zou blijken, dat Rusland de opstand in Oost-Oekraïne met 1 miljard dollar heeft gesteund. Zo zou men militairen hebben gedwongen ontslag te nemen uit het Russische leger en verplicht ingezet hebben aan de kant van de 'separatisten'* in dat deel van Oekraïne........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als je ongemotiveerde soldaten wilt hebben, moet je het vooral zo aanpakken en aan ongemotiveerde militairen heb je niets, dat heeft de geschiedenis 'net iets te vaak' laten zien!!!!** Volgens het rapport zijn er intussen 220 Russen omgekomen in Oekraïne....
Uiteraard werd dit bericht afgelopen dinsdag met veel ophef gebracht in de Nederlandse media, want als 'we' de Russen en daarmee Putin kunnen schoppen, zullen we het niet laten...... Bovendien wie verlangt er nu niet naar een lekkere oorlog in het oosten van Europa, zeg nu zelf!!!

Een paar dagen geleden werd er nog gezegd, dat uit een geheim rapport van 'Russische deskundigen' bleek, dat dezen ervan overtuigd waren, dat vlucht MH17 met een Buk-raket uit de lucht was geschoten, weliswaar van gebied, dat in handen was, van de Oekraïense neonazi troepen van Porosjenko. Dat bleek een totaal 'gefabriceerd' verhaal te zijn, ik vrees dat hetzelfde aan de hand is met dit rapport....

* 'Separatisten?' Opstandelingen, die het niet eens zijn met de staatsgreep tegen de door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj. Een staatsgreep, die net als de voorafgaande opstand door de VS werd gefinancierd met 4 miljard dollar, plus 'wat' hand en spandiensten!!

** Het nut van een leger is trouwens maar in heel weinig gevallen aan te tonen.......

Voor meer berichten over de ramp met vlucht MH17, klik op het label 'vliegramp', onder dit bericht. Daar kunt u ook klikken op meer berichten over 'Oekraïne'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten