Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 mei 2015

Van Toordenburg: de Fyra enquêtecommissie heeft niet tot doel schuldigen aan te wijzen........ ha! ha! ha! ha! Nee, dan moet je ook de lobbyisten uit het kabinet Kok II aanpakken!!!

Het Fyra debacle heeft de belastingbetaler al 10,8 miljard euro gekost en de kosten stijgen nog dagelijks, daar het spoor verzakt....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, het kost wat, maar dan heb je ook niets...... CDA leeghoofd van Toorenburg stelt dat de parlementaire enquêtecommissie tot doel heeft waarheidsvinding te doen en verantwoording af te leggen (goh, je meent 't!) "Maar we proberen geen tribunaal te zijn". Van Toorenburg stelt dat dit ongelofelijke debacle te complex is, om uiteindelijk één schuldige aan te wijzen........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja en aangezien de enquêtecommissie bestaat uit politici van diverse partijen, heeft deze commissie al evenmin zin, om meerdere schuldigen aan te wijzen, om over het openlijk lobbyen van politici voor de bouwmaffia nog maar te zwijgen........

Van Toorenburg is trots op het werk, dat de commissie tot nu toe heeft gedaan, zo heeft men de afgelopen maanden 80 mensen gesproken en houdt u vast: "We hebben grote hoeveelheden kennis en feitenmateriaal netjes opgeborgen in zware dossierkasten. De vloeren buigen door de last......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof het produceren van hele bergen papier een garantie is voor de kwaliteit van werk...... Jezus wat een topidioot!!!

Vanaf maandag worden nog 40 mensen in het openbaar gehoord, o.a. oud-minister van Financiën, de suffe grofgraaiende VVD paljas Zalm en PvdA oplichter en superhufter Netelenbos, die al net zo grof graait. Dijsselbloem werd niet uitgenodigd voor de openbare verhoren, dat vond hij wel jammer, hij is immers een meester in het verdraaien van zaken, althans dat denkt hij.... ha! ha! ha! ha! Vreemd genoeg wil de commissie hem alleen uitnodigen voor de besloten verhoren, daar de commissie de informatie die Dijsselbloem heeft, geheim wil houden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Hoeveel bewijs had u nog willen hebben, dat deze commissie bijvoorbaat een volkomen lam orgaan is, moet het nog een kilootje meer zijn???!!! ha! ha! ha! ha! En maar lullen over openheid en transparantie, maar wij mogen niet weten, wie de door ons opgebrachte gelden, in een uitermate diep en donker gat hebben gedonderd........ Dat zou politieke partijen maar schaden, en dat is niet de bedoeling in een democratie.... Nee toch???!!
Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!

Zie ook: 'Fyra debacle: Schrijvers leggen schuld bij kabinet Kok II........'

Voor meer berichten over de Fyra trein, van Toorenburg, Zalm en/of Netelenbos, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten