Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 mei 2015

Burgemeester Heijman dacht dat je gewoon de boel kon flessen, er lopen tenslotte nóóóóóit politici of burgemeesters tegen de lamp in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De burgemeester van Bussum, Henk Heijman, een CDA oplichter met blote billen gezicht, dacht dat je makkelijk wegkomt met fraude in Nederland en hij had z'n hele leven niet anders gedaan, zelfs nog in z'n vorige burgemeestersbaan in Oost Gelre. Maar helaas pindakaas, 'meneer' is tegen de lamp gelopen. Ik hoor u al wanhopig ten hemel roepen, wat dan ouwe zeikstraal, zeg 't dan, terwijl u het laatste pakketje dynamiet tegen de burgemeesterswoning plaatst. Welnu: meneer stelde zijn huis in de Achterhoek nog niet te hebben verkocht en voerde daarom kosten op voor zijn woning, plus reiskosten...... Tot bleek, dat 'meneer' grofgraaier niet in een koophuis, maar een huurhuis woont........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Snapt u nu ook, waarom veel CDA'ers af willen van de 'C' in CDA, immers met die 'C' van christelijk zou je kunnen verwachten, dat politici van deze club altijd oprecht zijn, al helemaal niet liegen, frauderen, of zich laten omkopen..... Zoals u weet, is het tegenovergestelde de gang van zaken, binnen het CDA en dat is bepaald niet van de laatste tien jaar!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten