Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 mei 2015

Van der Steur passeert de Kamer met VS passagierscontrole op Schiphol.......

Vanmorgen in het Radio1 nieuws van 9.00 u.. het bericht dat de VS Nederland heeft gevraagd, of het op Schiphol 'preclearing' mag uitvoeren. Dus bewapende VS grensbewaking, of een (bewapende) gecontracteerde VS firma, moet op Schiphol reizigers en hun bagage voor de VS controleren...... Deze 'inklaringen' van mensen worden op een uiterst onbeschofte, om niet te zeggen vernederende manier uitgevoerd en veroorzaken grote wachttijden op de vliegvelden van de VS. Naast de enorme ergernis die dit bij  toeristen en zakenlui opwekt, is dit uiteraard ook reden tot grote woede van degenen, die voor 99,99999% onterecht, desnoods letterlijk helemaal worden uitgekleed.......

Het bericht werd als 'nieuw' gebracht, maar later las ik op het blog van Stan van Houcke, dat zijne leeghoofdigheid en VVD hufter de luxe, van der Steur dit verzoek van de VS al had voorgelegd aan de Europese Commissie........ Van der Steur liet weten, dat hij de Kamer zal inlichten, als de Europese Commissie haar standpunt heeft gegeven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Mag die autocratische klootzak direct van het politieke bord, zonder langs af te gaan en zonder vette bonus!!

Mensen boycot de eerste 20 jaar de VS als toeristisch land, wat men daar mensen aan durft te doen, is nog niet met twintig pennen te beschrijven, om nog maar te zwijgen over de grote bloedbaden en standrechtelijke executies die de VS buiten haar grenzen aanricht!!. Bespaart u meteen een hele hoop ergernis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten