Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 mei 2015

Chileense meid van 14 overleden aan cystische fibrose.......

De 14 jarige Chileense Valentina Maureira overleed afgelopen vrijdag aan cystische fibrose (CF) ofwel taaislijmziekte....... In februari had ze de president nog gesmeekt om toestemming te mogen sterven..... De president beriep zich op de wet en zei erg met het meisje mee te leven, maar dus niets te kunnen doen....... Dus Valentina's smeekbeden hebben niets uitgehaald en zoals gezegd afgelopen vrijdag overleed het meisje. Het katholieke geteisem, heeft na die oproep van Valentina in februari alles op alles gezet, om het meisje van gedachten te doen veranderen. Uiteraard is dit kind, onder grote druk van o.a. de katholieke kerk* gezwicht en heeft daarna gezegd dat ze uiteindelijk toch liever van euthanasie afzag..... Terwijl Valentina al een aantal kinderen aan deze vreselijke ziekte had zien overlijden en ze niet geopereerd kon worden vanwege haar slechte lichamelijke conditie (voor een donorlong), dit was dan ook de reden voor haar euthanasie verzoek.

De uiteindelijke verantwoordelijke voor deze gang van zaken is de wolf in schaapskleren, die zich 'paus Franciscus' noemt, de fascistenvriend Bergoglio uit Argentinië, goede vriend van ex-dictator Videla en belastinguitvreter Maxima en haar fascistenfamilie...... Deze inhumane klootzakpaus weigert euthanasie goed te keuren, sterker hij keurt het keihard af en dat betekent voor overwegend katholieke landen als Chili, dat de wetten niet aangepast zullen worden. Een schande van jewelste, plus een uiterst inhumaan standpunt en dat voor een paus 'die aandacht vraagt', voor mensenrechten..................

* Euthanasie is in de ogen van de kerk hetzelfde als suïcide en dat is een doodzonde.......

      

Valentina jij zal niet vergeten worden!! Dank voor jouw moedige strijd!

Voor meer berichten over cystische fibrose, euthanasie en/of paus Franciscus, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten