Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 mei 2015

Martin van Rijn: zijn tiende loze belofte over het PGB kon ternauwernood voorkomen worden door PvdA collega van Dijk......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen week kon PvdA volksverlakker van Dijk ternauwernood voorkomen, dat de wanprestatie stapelende PvdA staatssecretaris Martin 'die vrouw' van Rijn, zijn zoveelste leugen over het Persoonsgebonden Budget (PGB) kon ventileren in de Kamer. De Rekenkamer kwam op dezelfde dag, waarop alweer een PGB debat in de Kamer gepland stond, met een vernietigend rapport, waarin de eindconclusie staat dat de hele stelselwijziging onzorgvuldig is uitgevoerd...... ha! ha! ha! ha! Ja, dat was allang bekend, zelfs bij de eerste beste imbeciel!! De VVD was het met van Dijk eens, zodat het debat voorlopig is doorgeschoven, wanneer het debat wel zal plaatsvinden is nog niet duidelijk, maar als de oplichters van de PvdA en de VVD wachten, tot de ellende voorbij is, vrees ik dat het misschien nog net kan voor de komende verkiezingen in 2017, mocht (wat god verhoede) dit waardeloze kutkabinet niet eerder vallen...... Daarover gesproken ik geloof niet in god, maar als je ziet wat dit kabinet allemaal heeft verkankerd en nog aan het verkankeren is, zou je bijna gaan bidden en smeken om een val van dit afbraak kabinet, liefst binnen 24 uur!!!

Ongelofelijk, tehuizen krijgen van de Sociale Verzekeringsbank (SVB), wat betreft het PGB, een zwijgplicht opgelegd, mensen zijn ten einde raad, de betalingen blijven, ondanks alle beloften en leugens 'dat men het niet snapt', te lang uit.....

En dan is het PGB nog maar één onderdeel uit de meer dan vermaledijde hervorming van de zorg.......
Meer dan schandalig, godverdomme!!!

Voor meer berichten over ellende met het 'persoonsgebonden budget' en/of de 'SVB' en/of de geweldige 'Otwin van Dijk' (speciaal aanbevolen!) en/of de zwaar disfunctionerende 'staatssecretaris' van Rijn, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten