Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 mei 2015

Kankermedicijn alleen voor miljonairs, zoals de farmaceuten arme landen zelfs goedkope medicijnen ontzeggen......

Onderzoekers uit de VS hebben, zo werd bericht, een 'medicijn' ontwikkeld tegen longkanker, ik neem aan een medicijn, dat de groei van kanker stopt. Goed nieuws zou u denken, maar helaas.... De farmaceut uit de VS die het middel op de markt brengt, heeft er een prijskaartje aan gehangen van $ 100,000.-- per jaar!!! Dat wordt 'm dus niet voor u, helaas speculaas, had u maar miljonair moeten zijn!! Ja toch???!!! Heel normaal hoor, dat welgestelden zich in feite van een betere gezondheidszorg kunnen voorzien, we leven niet voor niets in een klassenmaatschappij!!!

Namaken dat spul!  Maar o wee als Nederland het waagt, om in te stemmen met het TTIP verdrag (een verdrag met de VS), immers mocht Nederland, uit overwegingen van de zorg voor de zieke burgers, besluiten medicijnen na te gaan maken, kunnen dit soort farmaceuten middels het TTIP verdrag, Nederland voor 'onafhankelijke' rechtbanken slepen en zal Nederland moeten stoppen. Zoals de farmaceuten nu al rechtszaken voorbereiden en voeren tegen ontwikkelingslanden, die hun gepatenteerde medicijnen namaken, daar ze voor de inwoners van die landen simpelweg te duur zijn.......... Deze farmaceuten, die in 2013 nog meer dan één triljard dollar binnen schraapten, kunnen met een klap jaarlijks grote aantallen doden in ontwikkelingslanden redden, met medicijnen tegen simpele ziekten, die bovendien niet eens duur zijn......... De farmaceutische maffia loopt altijd te klagen over de hoge ontwikkelingskosten, terwijl men daar aan marketing maar liefst 30 keer meer uitgeeft......... Maar dat is dan wel weer logisch, immers marketing is veel belangrijker, dan het redden van mensenlevens....... Vindt u 'ook niet...?'

Nogmaals: als Nederland (en daarmee Rutte 2), pal staat voor de inwoners, moet het TTIP verdrag niet getekend worden! Het lulverhaal, dat dit verdrag goed is voor de werkgelegenheid en de inkomens, is allang afgedaan als een grote leugen....... Als u nog niet heeft getekend, teken dan a.u.b. de petitie, tegen dit TTIP (en CETA*) verdrag waarvan wij niet mogen weten, wat er besproken wordt en wie er van de grote bedrijven aan tafel zitten......
Hier de link en zegt het a.u.b. voort!!

Toevallig, terwijl ik dit bericht schreef, op Radio1 (vanaf ongeveer 15.40 u.) het verhaal van een fotograaf die een serie in diverse landen maakte, over HIV medicatie voor besmette mensen in ontwikkelingslanden, die voor 60% geen toegang hebben tot HIV medicatie........ Daarover later meer.

* CETA is eenzelfde verdrag, maar dan met Canada.

Zie ook: 'Tandartsen bevelen kunstgebit aan voor de grote onderlaag, ofwel leve de klassenmaatschappij!!!'

Voor meer berichten over de 'farmaceuten', 'TTIP' en/of 'volksgezondheid en economie', klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten