Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 mei 2015

Motor kleuters in Limburg aangepakt, van Werven vindt zo'n 'broederschap' hartstikke leuk....... AUW!!!

Dat Radio1 presentator van Werven alles behalve fris is, was allang bekend, gisteren deed hij daar nog eens een grote schep bovenop. De hele dag stonden de invallen van justitie bij leden van motorclubs in Limburg , prominent bovenaan de sensatie berichtgeving op de landelijke radiozenders Radio1 en BNR. 's Middags was het de beurt aan de rollende vetberg van AVROTROS van Werven, om zich met deze sensatie-berichtgeving bezig te houden.

Auto-idioot van Werven sprak met een 'deskundige', die de psychopathische brommerkleuters uit en te na zou kennen. Veel sensatie in zijn verhaal en hij liet het woord 'broederschap' vallen. Dat vond van Werven wel wat, dus zei hij dat hij dat 'broederschap' hartstikke leuk vond...... Het was de lullende lachzak nog niet opgevallen, dat 'broederschappen' door de geschiedenis heen, allesbehalve leuk waren en zijn...... Beter voorbeeld kan ik dan ook niet geven, dan alle ellende de laatste 25 jaar met de psychopathische helle engelen...... Uiteraard zal ook angst meespelen bij van Werven, uiteraard is deze laffe hobbezak bang, dat één verkeerd woord aan het adres van dit geteisem, hem een pak slaag zal opleveren, dus dan liever nog iets 'positiefs' zeggen........
Godallemachtig wat een enorme (lillende) klootzak, die van Werven!!!

Voor meer berichten over de plofkleuters, klik op het label 'hell's angels', onder dit bericht. Voor meer berichten over van Werven, klik op het label met zijn naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten