Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 juni 2011

Bleker in de bocht, zandzakken voor de deur!

De Groningse CDA paardenbeffer Bleker raaskalt er de laatste tijd lekker op los, met de komkommercrisis op de hielen, is hij welhaast niet meer te beteugelen. Het credo is nu centraliseren, dit in tegenstelling tot het beleid, dat het CDA en de VVD voorstaan. In Duitsland heeft men na WOII 'door schade en schande wijs geworden' gekozen voor sterke decentralisatie. Volgens Roel Coutinho van het RIVM (die nu voorzitter is van het OMT, het belachelijke 'Outbreak Management Team') is de sterk gedecentraliseerde overheid en haar diensten verantwoordelijk voor de slechte communicatie. Ik vraag me af, hoe de situatie in Nederland zou zijn met 20 doden en 2.000 zieken, maar goed, hier gaan de pegels altijd voor de volksgezondheid.

Bleker zag dinsdag wat journalisten en maande zijn chauffeur onmiddellijk op de rem te trappen, hij vloog de auto uit toen hij ook nog eens camera's zag. De chauffeur liet wijselijk de deur die Bleker niet sloot, open staan, Bleker stinkt namelijk voortdurend als een bronstige beer. In Nieuwsuur was de show te zien: Bleker die hamert op centralisatie en dat er veel te snel wordt geroepen dat voedsel onveilig is.

Rusland krijgt nog even een veeg uit de pan (volgens bronnen is premier Poetin daar zo verdrietig van geworden, dat hij de hele nacht heeft gehuild). Gisteren was Bleker weer 'te bewonderen' bij Knekel en Flink, de zak is echt niet te houden!

De Groningse klotenklapper lult natuurlijk niet over alle teringzooi, die mede met zijn hulp, de consument 'lekker' goedkoop door de strot wordt geduwd, of het uitkleden van de Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) onder verantwoording van het CDA en de VVD. Het uitkleden van deze organisatie is spelen met vuur, dat blijkt wel uit het aantal ongelukken dat jaarlijks valt, door onveilig voedsel. En dan spreek ik nog niet over de antibiotica resten in vlees, waar men al jaren veel te weinig aan doet, met dank aan het CDA, god's eigen rentmeesterpartij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten