Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 juni 2011

Atsma en zijn afbraak van een gezonder milieu

De CDA boerenlul Atsma stopt met de subsidie voor roetfilters op bestelauto's. Dat is toch godverdomme niet te geloven, dat dit niet allang simpel verplicht is gesteld is al te gek voor woorden. Wel het roken ontmoedigen, maar voor de rest mag je gewoon smoren in het fijnstof en andere teringzooi die uit een uitlaat sodemieteren.
Premtime besteedde afgelopen woensdag aandacht aan de ontmoedigende cijfers, die bekend werden gemaakt over de fijnstofvervuiling in de vier grote steden.
Men kijkt wel naar de hoeveelheid fijnstofvervuiling, maar niet naar de hoeveelheid burgers, die daar aan bloot gesteld worden. Voorts wordt in de berekening fijnstof van zeezout afgetrokken (zeezout fijnstof is niet gevaarlijk voor de volksgezondheid), zelfs in Maastricht wordt zeezout van die vervuiling afgetrokken, terwijl daar geen zeezout te vinden is in de fijnstofvervuiling. De vervuiling van stikstofdioxide is in Nederland het grootst, deze vervuiling komt ook uit de intensieve martel veehouderij. Laag bij de grond is deze vervuiling het zwaarst, dat geeft ook bij kinderen extra longklachten en eczeem, dat laatste vindt men vooral bij gekleurde kinderen terug.
Conclusie de zoveelste vorm van volksverlakkerij, met aan het stuur god's CDA rentmeester Atsma.

Ook in het buitenland zorgt deze christelijke smeerpijp voor vernieling van het leefmilieu: zo heeft deze hufter de invoer van illegaal hardhout uit Maleisië, te gebruiken door de Nederlandse overheid, goedgekeurd, dat is volgens de rechter onrechtmatig. Daar heeft Atsma schijt aan, desnoods betaald hij uit de belastingpot de boete daarvoor. Wel kan hij zijn grote leider Wilders recht in de ogen kijken, óók Atsma's ijskoude hart is zo bruin als dat van Wilders' discipelen.

Zie ook mijn bericht van 17 juni jl. :
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/06/atsma-fijnstof-en-de-volksgezondheid.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten