Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 juni 2011

Connexxion verspreidt parfum in de bus

Connexxion verspreidt in haar bussen een parfum met mandarijngeur. Vrouwen voelen zich daar prettig en veilig bij en vrouwen maken tweederde van de klanten uit.
Het is uw Azijnpisser in het verleden opgevallen, dat veelplegertjes zich volspuiten met luchtjes, of ze dat doen om hun slachtoffers angst aan te jagen weet ik niet, maar dit geeft wel een vreemd luchtje aan het Connexxion verhaal.
Trouwens ook op een ander terrein een heel vreemd verhaal, als je ziet dat parfums ook hun invloed hebben op de luchtvervuiling. De bussen van Connexxion zijn al niet het toonbeeld van milieuvriendelijkheid, daar ook nog eens liters parfum aan toevoegen, voor een veilig gevoel, gaat m.i. wel erg ver. Dat krijg je als een minister van 'Veiligheid' het gevoel van die veiligheid vergroten belangrijker vindt, dan daadwerkelijk die veiligheid door wetsopvolging te vergroten. 

Tegenwoordig door de stad lopen is vragen om een vreselijke stankoverlast van allerlei parfums, in de toekomst kan je daarna dus een busrit maken met ongevraagde stankverspreiding in de bus.

Dat vrouwen tweederde van de 'busklandizie' uitmaken wist ik niet, daar valt ook weer een leuke boom over op te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten