Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 juni 2011

Donner, Donner, Donner

Donner was zondag te gast in Buitenhof. Deze gereformeerde CDA kakzever, die al eens als minister moest opstappen vanwege wanbeleid (de Schipholbrand, die resulteerde in 11 doden), kwam even uitleggen dat zijn beleid het enige juiste is en dat hij schijt aan alle kritiek heeft. Deze disfunctionerende hufter durft te stellen, dat de crisis voorbij is, wat een gek! Deze CDA ouwehoer lult zo omfloerst, dat je z'n uitspraken soms wel 3 keer moet terugluisteren, om eventueel nog te kunne begrijpen wat hij zegt. Donner deelt, met z'n hangbek wel de zorgen van de gemeenten over de budgetten voor de sociale werkplaatsen, maar over twee jaar wil hij wel eens kijken hoe het ervoor staat. Over twee jaar zijn er al weer bijna verkiezingen, dus schuift hij het gewoon door naar het volgende kabinet. Bovendien lopen de verliezen dan zo hoog op, dat er voor de gemeenten niets anders opzit dan deze diensten op te doeken.

Als je Donner hoort ouwehoeren zou je denken dat hij alle ellende van de wereld op z'n schouders rust en dat het vooral niet aan hem ligt, dat alweer de zwaksten gepakt worden: "we moeten dat met z'n allen doen, de tering naar de nering zetten". Alsof deze gereformeerde leugenaar niet weet, dat juist de grote onderlaag de lul is en de tering nog meer naar de al veel te lage nering moet zetten, wat een schoft!
Al zeverig heeft deze CDA nitwit het gore lef om de vakbond en de SP de wacht aan te zeggen, en waarschuwt hen voor de door hen voorgenomen acties.

Dit alles door een CDA vertegenwoordiger van een minderheidskabinet dat geregisseerd wordt door fascisten en als zodanig, wat mij betreft, aangemerkt kan worden als fascistisch. Het CDA: de grote verliezer van de verkiezingen. Daarbij vergeet Donner, dat er ook binnen zijn partij veel verzet is, niet alleen tegen de samenwerking met de PVV, maar ook tegen de bezuinigingen op de sociale voorzieningen, dat hij schijt heeft aan deze partijgenoten, wil niet zeggen dat er geen verzet meer is (al laten deze 'dissidenten' zich te weinig horen, ook van de dominee-voorzitter van het CDA hoor je geen bliksem).

Over de directeur generaal van Rijkswaterstaat, die opstapt vanwege de angst- en haatcampagne die de PVV tegen 1,6 miljoen Nederlanders voert (volgens mij kan je er nog wel 4 miljoen mensen bij optellen: de links denkenden), zegt Donner, dat dit een politiek besluit is en hij er dus schijt aan heeft. Alsof er geen politieke aanstellingen bestaan, de praktijk leert het tegenovergestelde, wat een volksverlakkerij en wat een zak!

Als klap op de vuurpijl durft Donner te zeggen, dat we niet zo tegenover elkaar moeten staan.
Dat durft deze gereformeerde kakzever te zeggen, terwijl hij ministertje mag spelen dankzij een fascistische beweging, die haat predikt tegen minderheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten