Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 juni 2011

Wellink gaat zijn boekje weer eens te buiten

CDA kakmurmelaar Wellink kan het maar niet laten, hij neemt afscheid van de Nederlandse Bank en dat zullen we weten! De ene zompige uitlating is nog niet weggezakt en daar is de volgende. Over zijn plan voor een giga 'stroppenpot' heeft Kees de Kort gisteren korte metten gemaakt in zijn 'column' op BNR, daar heb ik niets aan toe te voegen, hier de link:
http://www.bnr.nl/?service=player&type=column&articleId=132035&audioId=132034

Gisteren heeft Wellink de werknemers in Nederland, via de Telegrof, eens even flink gezegd waar het op staat: zij zullen de komende jaren vaker ontslagen worden en sneller van baan moeten wisselen, jongeren zullen vaker een nieuw vak moeten leren. Wellink neemt dus alvast een voorschotje op de smerige voornemens van het huidige marionettenkabinet Wilders, waarin zijn partij een wel heel dubieuze rol speelt.
We dachten dat de 'sky de limit' was, aldus Wellink. Ja jij en je veel te dik betaalde vrindjes, klootzak!
Als gevolg daarvan worden de zwaksten en de grote onderlaag van de bevolking het vel over de oren getrokken, degenen die altijd de lul zijn dus.
Wellink is blij, dat wij de VS gepasseerd zijn qua inkomen per hoofd van de bevolking, daar voegt hij aan toe, dat het wel soberder gaat worden. Dat wij de VS qua inkomen per hoofd van de bevolking zijn gepasseerd is te danken aan de grootgraaiers als managers en bestuurders die giga bedragen verdienen voor veelal wanprestaties (waar ook nog eens bonussen aan worden toegevoegd). Voor de zwaksten is de situatie allang heel sober, hufter!

"Nederland staat er bij mijn afscheid op 1 juli a.s. niet slecht voor", zo beëindigd Wellink zijn betoog in de Telegrof. Dat geldt dan vooral voor de welgestelden, en als jij niet zulke grote blunders had gemaakt, was de situatie voor de grote onderlaag een heel stuk beter geweest, klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten