Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 juni 2011

Graus en de intensieve martel veehouderij

De lijpe PVV lul Graus was afgelopen vrijdag te 'bewonderen' bij Knekel en Flink. Natuurlijk was de rituele slacht het onderwerp, Knekel en Flink willen nu zelf ook wel eens de halsslagader van een
'Joods-dier' oversnijden (natuurlijk niet van een 'moslim-dier', daar gruwen zij als goede christenen van). Met veel bombarie gaf Graus aan hoe hij zich wel niet inzet voor honden, katten, flippers en de 'bio-industrie' (daar bedoelt hij de intensieve martel veehouderij mee). In het Kamerdebat vond hij de lobby van moslims en met name de Joodse, heel sterk. Ondanks al de rapporten die er zijn verschenen over de rituele slacht weet hij niet, of deze manier van slachten meer pijn doet dan de 'gewone' slacht. Hij is zo begaan met het lot van de dieren, dat hij, als de fractie wel deze vorm van slachten wil handhaven, hij zich daar bij neer zal leggen. De PVV is volgens deze flapdrol namelijk een democratische partij, ha! ha! ha! Iets doen aan de intensieve martel veehouderij is er voor Graus niet bij, Nederland maakt op dit gebied deel uit van een 'wereldwijd verschijnsel' aldus deze ongelofelijke huppellul en kan derhalve niets doen. Dat wij zo ongeveer nummer 1 van de wereld vlees-exporteurs zijn, met een slacht van 500 miljoen dieren per jaar (500.000.000!), is deze nitwit natuurlijk niet bekend.
Voor de goede orde: elke slacht is pijnlijk en stressvol, echt slachten met verdoving zou met een injectie moeten gebeuren, en dat zal nooit gebeuren, zelfs niet als dat geen risico vormt voor de volksgezondheid, het vlees zou zomaar 5 cent per kilo in prijs kunnen stijgen en dat wil de 'nadenkende' lijkenvreter natuurlijk niet.
Vlees-eten vormt wel degelijk een gevaar voor de volksgezondheid en nogmaals voor de gelovigen: uw god heeft u geschapen als niet vleeseter. Daar naar leven zou pas echt duurzaam zijn en zou onnoemelijk veel dierenleed besparen, bovendien is er dan voldoende voedsel voor iedereen op de wereld, en het milieu zou er wel bij varen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten