Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 juni 2011

Valse tranen en de komkommercrisis

De komkommers kunnen nog maar net hun komkommers niet meer kwijt en zie daar CDA ponybeffer Bleker zegt ze alle financiële hulp toe. Dat er in Nederland een paar miljoen mensen zijn, die dagelijks op het financiële randje leven, interesseert deze boerenlul en zijn christelijke partij niet, deze mensen worden de komende jaren nog harder gepakt dan voorheen (wat is er met die sociale christelijke voorzitter-dominee van het CDA gebeurd?).

De komkommerhysterie kent nog een andere kant: 95% van de groenten en vlees, die in Nederland worden verkocht is vergeven van gif en andere teringzooi. Mede door bestrijdingsmiddelen in de landbouw sterft de bij wereldwijd uit (wat het voorbestaan van de mens bedreigt), het CDA heeft daar niets aan gedaan, de paardenkut Verburg ("mijn boerenhart huilt") stond de gevaarlijkste middelen zelfs buiten de landbouw toe. Onze veestapel in de intensieve martel veehouderij kan alleen op de been worden gehouden, door daar ongelimiteerd antibiotica in te donderen, de oorzaak van resistente bacteriën. Kernenergie (milieu onvriendelijk en de duurste vorm van energie) is voor het CDA, de VVD en de PVV geen probleem, ook al wordt daar het milieu voor duizenden jaren mee vervuild.

Zojuist heeft de CDA nitwit Atsma een oproep gedaan coulant te zijn tegen tuinders, die hun groenten op landbouwpercelen willen dumpen, volgens milieuregels mag dat niet. De zoveelste oprekking van de milieuregels voor tuinders zou ik zeggen.

Je zou gaan denken, dat het CDA, net als christenfundi's uit de VS, de 'laatste dag' (uit het grote sprookjesboek de bijbel) willen bespoedigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten