Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 juni 2011

Weekers is voor eerlijke verdeling

De rechtse VVD smeerpijp Weekers was gistermiddag te beluisteren op radio1 (van ca. 14.03-14.30u.). Hij kwam daar weer eens alle maatregelen van het marionettenkabinet Wilders (die de zwaksten treffen) en nogmaals zijn waanzinnige belastingplannen toelichten. Weekers stelt dat hij voor eerlijke verdeling is, ha! ha! ha!
Als de belasting op arbeid wordt verlaagd en de belasting op bepaalde producten verhoogd (eerder wilde hij alle btw op 19%), gaat dat niet ten laste van de laagstbetaalden, aldus Weekers, ha! ha! ha!

Hier een deel van mijn bericht van 14 april jl. 'De arrogantie....':

VVD schoft Weekers, staatssecretaris van Financiën, wil al de btw op het hoge tarief hebben, dat is goed voor de mensen die het meest worden getroffen in dit land, de mensen die ruim bovenmodaal verdienen.
Er wordt rekening gehouden met de zwakkeren in deze maatschappij, liegt deze hufter. Het hoge belastingtarief voor inkomstenbelasting mag van deze 'regering' niet verhoogd worden. Het wordt tijd om eens te kijken naar de verhouding waarin belasting wordt betaald. Als je 30% moet betalen van € 30.000,--  (waar velen één derde van verwonen)  is dat in verhouding veel meer dan dat je 50% betaald over €100.000,-- , maar daar lult de VVD liever niet over.

Eerlijke verdeling? De zwaksten worden keer op keer gepakt voor de fouten van politici, bankiers, verzekeraars en pensioenfondsen. De VVD is voor verlaging van het minimumloon, de bijstand wordt verlaagd en gehandicapten (zowel lichamelijk als geestelijk) worden via diverse maatregelen soms wel 4 keer getroffen.
Tot slot komt Weekers met de dooddoener, dat als de zwaksten het zwaarst zouden worden getroffen er altijd nog 'wat gedaan kan worden'. De zwaksten worden nu al getroffen, smerige volksverlakker en wat betreft beloftes van jou en jouw soort schoftentuig, weten we, dat beloftes gedaan aan groepen buiten jouw eigen belangengroep, van nul en generlei waarde zijn.
Zo wil Weekers veel belastingen afschaffen die lastig zijn voor de ondernemers (die vallen onder de belangengroep van Weekers en dat zijn meestal ook werkgevers). Schijt aan het milieu, daar wilde Weekers ook nog wat doen: de belasting op verpakking afschaffen. Uw Azijnpisser stelt voor om Weekers verplicht 20 potjes o zo gezonde 'Danoontjes' op te laten eten, met verpakking en al.

Lees ook de volgende berichten (de laatste ook over de bezuinigingen op cultuur):
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/05/vastgoedmaffia-heeft-de-belasting.html

http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/01/nog-een-geval-van-de-duvel-scheit-op-de.html

http://deazijnpisser.blogspot.com/2010/12/weekers-en-de-eerste-kamer-in-de.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten