Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 juni 2011

Ritueel slachten 4

CDA knuppellul Ormel, de gesjeesde dierenarts, die de intensieve martel veehouderij een diervriendelijke manier van veehouden vindt, noemt vrijheid van godsdienst een grondrecht en een mensenrecht. Dus ritueel slachten verbieden is een schending van mensenrechten. Deze rentmeester van god, zegt voorts dat het ritueel slachten net zo veel pijn en stress veroorzaakt als het 'verdoofd' slachten. De vuile smeerlap erkent nu dus eindelijk dat het 'gewoon' slachten van dieren ook 'inhumaan' is, waarom heeft deze christelijke holtor, die ook nog eens dierenarts zegt te zijn, dan nooit aan de bel getrokken?
Hé klootzak weet je wat ook een schending van mensenrechten is? Het zonder medische noodzaak besnijden van jongetjes, maar daar durf jij natuurlijk al helemaal niets van te zeggen, stuk onderkruipsel!

Overigens blijf ik het vreemd vinden, dat mensen die geloven dat god hen heeft geschapen, het niet vreemd vinden, dat er regels voor het slachten van dieren door diezelfde god zijn uitgevaardigd, terwijl die god de mens niet als vleeseter heeft geschapen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten