Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juni 2011

De grote KNMI leegte van de VVD

VVD knuppellul Leegte wil van het KNMI af. Volgens deze ongehoorde rechtse klootzak loopt het KNMI aan de leiband van milieu-critici, u weet wel de 95% van de wetenschappers die met bewijzen aantonen, dat de mens zijn eigen leefmilieu verziekt. De smerige leugens van de paar zogenaamde klimaat-sceptici zouden niet gehoord worden bij het KNMI. Ja grote paardenlul, een gerenommeerd instituut als het KNMI kan zich niet veroorloven om de leugens van de paar 'wetenschappelijke' olie en kernenergie lobbyisten, weer te geven.
Leegte vergeet daarnaast, dat niet alleen de natuur verkankerd wordt, de aarde op ongekende manier aan het opwarmen is, maar er dagelijks slachtoffers vallen vanwege de luchtvervuiling. Het is duidelijk dat deze m.i.  misdadige rechtse hufter niet in de Schilderswijk te Den Haag woont en schijt heeft aan de gezondheid van de bewoners daar en in andere zwaar vervuilde gebieden, zie bijvoorbeeld het rapport over de fijnstof in de 4 grote steden in dit land, dat vorige week verscheen.

De VVD gaat steeds verder op het fascistische pad van hun eigenlijke leider, de mislukte Limburgse frietbakker Wilders en alle kritiek, die niet van pas komt op wat voor manier dan ook wil uitbannen.

Zie ook mijn bericht van 24 juni jl.:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/06/atsma-en-zijn-afbraak-van-een-gezonder.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten