Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 juni 2011

Schippers en de geestelijke gezondheidszorg 2

De welgestelde vieze vingers likkende VVD knuppelkut Schippers, maakte bekend dat de eigen bijdrage voor de geestelijke gezondheidszorg niet terug wordt gedraaid. Zelfs niet voor de patiënten op minimum leefniveau, en eenmaal patiënt in die zorg is dat een garantie voor een leven op minimumniveau. Ze zal dat 'in de gaten houden' en desnoods ingrijpen. Ja als het te laat is. De groei in de geestelijke gezondheidszorg is voor het grootste deel te danken aan het aantal patiënten, dat na de 'liberalisering' in de psychiatrische zorg, de instellingen uitstroomden naar eerst begeleid en later zelfstandig wonen. Dat ging voor zo'n 70% van de mensen mis, dezen verdwenen na betalingsproblemen op straat en kozen voor een zwervend bestaan. Dat gaf heisa, want de Nederlander wil alleen 'normale' mensen op straat zien en gingen zich als gevolg daarvan meer en meer onveilig voelen. Na een flink aantal bezemacties in de grote steden, gingen deze mensen dus weer gebruik maken van de gezondheidszorg, begeleid wonen en de instellingen. Het marionettenkabinet Wilders doet niet anders dan wijzen op stijging van de kosten, zolang die echter veroorzaakt worden door de farmaceutische industrie of de fabrikanten van medische apparaten (z.a. Philips en Siemens), en de giga salarissen van specialisten als psychiaters, is er niets aan de hand, deze kosten wendt men gewoon af op de simpele mens, de patient.
Patiënten uit de geestelijke gezondheidszorg zijn ook nog eens makkelijk te pakken, ze komen toch niet voor zichzelf op.
Het argument dat we allemaal de broeksriem moeten aanhalen is een hele valse, de veroorzakers van de crisis komen er met de schrik vanaf, zonder één centje pijn, deze figuren vindt men voor een groot deel in de gelederen van de partij van deze rechtse hufter: de VVD!
Wat de rechtse hufter Schippers er niet bij vertelt is dat de kosten nog verder zullen stijgen, als haar plannen worden doorgezet, maatschappelijke kosten die toch weer door de belastingbetaler opgehoest moeten worden.
Zie ook mijn bericht van eergisteren onder dezelfde titel.

Vanaf deze plek wens ik Schippers en haar familie veel problemen met de geestelijke gezondheid (de trut horende schat ik een psychopathische aandoening zeer wel mogelijk), jammer genoeg heeft zij geld zat, zelfs genoeg om alles in privéklinieken en met dure specialisten op te vangen (en dan waarschijnlijk via een constructie ook nog eens voor een deel ten laste te brengen van de belastingpot, daar heeft welgesteld Nederland veel financieel specialisten voor).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten