Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 juni 2011

De Vries nu op andere plek lobbyist voor de JSF

Jack 'waarden en normen' de Vries, de januskop van het CDA, gaat werken voor het lobbykantoor Hill & Knowlton en dan met name voor de afdeling die ons de JSF door de strot wil duwen. Te gek voor woorden, maar dit alles mag nog ook in Nederland, nou ja niet helemaal, de Vries mag niet direct met defensie spreken over de JSF (dat zegt dus niets over de kennis die hij meenam van het ministerie). De Vries zelf ziet geen problemen in zijn nieuwe lobbyfunctie voor de JSF, eerst lobbyen via de politiek en nu via het bedrijfsleven. Deze smeerpijp ziet nooit problemen als het om zijn eigen waarden en normen gaat, dat heeft hij in het verleden voldoende laten zien.
De JSF, volgens echte deskundigen geen jachtvliegtuig en geen bommenwerper, kortom een waardeloos ding, waar voorlopig alleen de prijs van stijgt, o.a. doordat het ministerie van Defensie in de VS haar eigen order intussen al behoorlijk heeft afgeslankt en door de aanpassingen die keer op keer nodig zijn, daar het vliegtuig op de tekentafel specificaties heeft, die in de praktijk domweg niet kunnen. Het wordt daarnaast ook nog eens een toestel, dat alleen kan opstijgen als de VS akkoord is met de missie. Dit marionettenkabinet heeft alvast een tweede (test-) toestel besteld en de definitieve aanschaf uitgesteld. Keihard werd er gelogen, dat deze bestelling niets zegt over de definitieve beslissing, dat terwijl na alle kritiek op het toestel al voor de bestelling van het tweede toestel werd gezegd, dat we nu eenmaal al € 800 miljoen hadden uitgegeven met het eerste toestel en het zonde zou zijn dan niet voor de JSF te kiezen. Schoftenstreken en volksverlakkerij? Bij het CDA en de VVD bent u aan het juiste adres!

Het is toch godverdomme te gek voor woorden, dat wij alleen al politici hebben die tegelijkertijd lobbyist zijn. Nu wordt het dus ook nog eens als normaal gezien, dat deze politici in dienst treden van bedrijven, die zij als politicus al dienden zoals: Bos bij KPMG en Eurlings bij de KLM.
Als je niet begrijpt dat dit in feite verkapte fraude is en een reden is grote vraagtekens te zetten bij het functioneren van deze smeerlappen in de politiek, moet je wel erg dom zijn.
Wat het CDA betreft: laat god's eigen rentmeesters van het CDA nooit meer hun vuile bek opendoen over waarden en normen of het gedrag van jongeren (met wat voor kleur dan ook) in onze maatschappij, jezus wat een schoftentuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten