Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 juni 2011

Agema en de misstanden in de ouderenzorg

Dat er van alles mis is met de ouderenzorg is voor niemand een geheim, voorbeelden te over. Abvakabo heeft 500 klachten over de ouderenzorg gebundeld en zoals te verwachten zakt daar je broek van af. Abvakabo geeft ook een aantal redenen voor deze misstanden: gekwalificeerd personeel vertrekt door de slechte betaling voor intensief en zwaar werk, niet of slecht opgeleide uitzendkrachten worden in deze zorg aan het werk gezet en natuurlijk, de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is uitgekleed en kan het werk niet aan, en de vele bezuinigingen van de afgelopen jaren op deze vorm van zorg. Knuppelkut Agema van de PVV was gisteren in Goedemorgen Nederland te horen over dit onderwerp (na 9.30u.). De riedel volgt: vanaf 1 januari 2012 komt er geld voor 12.000 extra krachten, de Inspectie voor de Gezondheidszorg moet zijn werk beter gaan doen en Agema wil een 'mystery guest' (de PVV zegt voor de Nederlandse identiteit te staan, maar bedient zich te pas en te onpas van Engelse termen). Rechtse hufter Agema zei niets aan het vertrek van de vakkrachten te kunnen doen, verwijst naar de moeilijke tijden en de 12.000 nieuwe krachten per 1 januari a.s.
Wat denk jij nou achterlijke PVV huppelkut, dat er 12.000 mensen staan te springen om een loopbaan in de zorg te beginnen, als er van overheidswege keer op keer wordt bezuinigd op die zorg, het werk per jaar zwaarder wordt en er geen geld wordt uitgetrokken voor verbetering van het loon en de arbeidsvoorwaarden? Of wil jij straks ongemotiveerde werklozen te werk stellen in de zorg? Als dat laatste het geval is kan je pas echt lachen, en zal het aantal klachten niet 500 zijn, maar 500.000.
Wat een ongelofelijke nitwit, die Agema!
Agema had trouwens weer eens commentaar op de (linkse) media, die in het kader van het persoonsgebonden budget, door de regering te pakken invaliden in beeld brachten, jezus wat een gek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten