Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 juni 2011

De fascisten rukken op

De PVV hufter van Klaveren wil de 'allochtone status' erfelijk maken, nog even en zij moeten een herkenningsteken op de kleding naaien. Het wil maar niet tot de grote meute doordringen, dat we in achterstandswijken altijd meer misdaad zagen, dat heeft geen reet te maken met Marokkaan, Turk of wat voor achtergrond dan ook te maken. Om Nederlanders uit die situatie te halen heeft ook in het verleden geld en veel inspanning gekost, niets nieuws dus.

In Hongarije heeft premier Orbán (van de christenfascistische zusterpartij van het CDA Fidesz), Hongarije de huidige voorzitter van de EU, aangekondigd dat werklozen tegen een fractie van het minimumloon verplicht aan het werk worden gezet. Zij worden gehuisvest in containerdorpen en per vier werklozen komt er een opzichter. Er wordt zwaar lichamelijk werk verwacht van de tewerkgestelden, mechanische hulpmiddelen zijn niet toegestaan. Veel van de te werk te stellen werklozen zijn oorspronkelijke woonwagenbewoners....
Waar dat u dat een denken?
En wie werpt zich in Europa op, om Hongarije als de bliksem de EU uit te zetten? De zogenaamde christen democraten maken er geen woord aan vuil en stiekem zal er wel met een jaloers oog naar de Hongaren worden gekeken, niet in de laatste plaats door 'ons eigen' CDA.

Zie ook mijn bericht van 10 mei 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/05/de-dag-van-europa.html

Het gaat goed in Nederland en Europa.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten