Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 13 juni 2011

Prem vindt protest antidemocratisch

De volbloed ouwehoer en erudiete nitwit, de sociopaat Prem, had in zijn programma Premtime de stelling, dat de actie van Geenpeace tegen het atoomafvaltransport vorige week antidemocratisch is. De regering is democratisch gekozen, dus mag zij de boel op elk mogelijke manier verkankeren, zonder dat je daartegen in opstand mag komen. Iets te snel door de bocht, kan je dan ook stellen, dat Hitler het gelijk aan zijn zijde had.
De hondenkop Prem, vindt dat de acties van Geenpeace te veel belastinggeld kosten, even vergetend wat de extra kosten voor de belastingbetaler zijn, als er zaken mis gaan en waar zaken mis kunnen gaan, gaan zij ook mis, dat leert de praktijk wel. De opwerking van atoomafval is een nutteloze actie, dat leert wetenschappelijk onderzoek (dus waarom nog slepen met die teringzooi?), de opslag van atoomafval is nooit veilig, opslag in zoutkoepels zou voor duizenden jaren veilig zijn, na een paar jaar weet men in Duitsland wel beter.
Waar hufter Prem niet over lult, zijn al de leugens die politici de bevolking voorhouden. Dat is dus toegestaan als je eenmaal 'democratisch' gekozen bent, of verkozen politici, die zichtbaar lobbyen voor deze of gene en dus ook nog eens verdienen aan het verkankeren van het milieu (hetzij zelf, vrienden en/of familie), wat een gek!
Over de belastingkosten gesproken, de lul Prem weet niet, dat kernenergie miljoenen aan belastinggeld heeft gekost (en nog steeds kosten) door subsidiëring van deze vorm van energie, bovendien zijn kerncentrales niet te verzekeren, dat doet de overheid met belastinggeld, idem de afbraak, nergens ter wereld is een kerncentrale na gebruik ontmanteld, dat is eenvoudigweg niet te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten