Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 juni 2011

Jongerius, geen 10, geen 7, geen 5, nee zelfs geen 3

Jongerius, voorzitter van god betere het FNV over het pensioenakkoord, gistermorgen liet zij nog weten, dat het akkoord geen 10 verdiend (zie mijn bericht van gisteren 'Jongerius, van der Kolk.....'). Deze 'leider' van de grootste vakbond, heeft gisteren de rest van de dag gebruikt met het proberen haar vieze gore straatje schoon te vegen. Wat mij betreft is dat totaal mislukt. 's Middags liet het monster weten, dat zij de belangen van de werkenden in Nederland dient, dat doet ze dan wel op een bijzonder vreemde manier. Jongerius dient met name haar eigen ambitie: zo veel mogelijk macht vergaren en haar achterlijke hersenspinsels (die ze heeft overgenomen van de grootgraaiers), zo veel mogelijk mensen door de strot duwen, met als beloning straks een mooie bestuursfunctie of een functie bij de nep-socialisten van de PvdA.
In Nieuwsuur hetzelfde spelletje, de 'bitch' weet niet hoe ze kromme zaken recht kan lullen, veel ronduit opgeklopte leugens met een zwaar cliché gehalte, later op de avond hetzelfde trucje bij Knekel en Flink, gesteund door de rechtse VVD boerenlul Kamp.
Brink genoot zo van het rechtse geweld van Kamp, dat hij zichtbaar klaarkomend met z'n bek open, de ene leugen na de andere over zich heen liet komen.
Zwaar ongesteld overgeschakeld naar een ander net, gadverdamme wat een zootje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten