Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 juni 2011

Rosenthal in Kotskamerbreed

Als het niet een dieptepunt in de politiek was, dat deze VVD nitwit 'crisisbeheerser' minister van Buitenlandse Zaken is, zou je je werkelijk doodlachen als je Rosenthal hoort lullen. Negen van de tien keer beantwoord deze kakellul een vraag, door eerst de vraag te ontleden, zelfs feiten die de grootste imbeciel allang weet, volgen de revue. Deze kakzak kan 5 minuten ouwehoeren, zonder ook maar iets zinnigs te zeggen. Daarnaast is hij niet wars van leugens rondstrooien. Zo ook gisteren weer in Kotskamerbreed (radio1 van 11.00-12.00u.), de vluchtelingen uit Libië, die naar de straatarme buurlanden vluchtten waren geen Libiërs, aldus Rosenthal. Nee het waren niet alleen Libiërs, maar ook Tunesiërs en Afrikanen die van ellende niet wisten waar naar toe te gaan. Echter, de oproep die het Rode Kruis en mensenrechtenorganisaties deden om vluchtelingen in de EU op te nemen ging wel degelijk over Libiërs.
Na een paar maanden geleden de mensenrechten uit het Nederlands buitenlands beleid te hebben gehaald, zegt hij nu dat de mensenrechten één van de drie peilers van dat beleid is. Als dat zo is (wie kan controleren of dat zo is? het tegenovergestelde is heel makkelijk te controleren) dan is het een bijzonder mank beleid.
De smeerlap durft over de vluchtelingen naar Lampedusa te zeggen, dat dit alleen sterke mannen zijn, de schoft, al veel oude mensen, vrouwen en kinderen zijn verdronken op hun tocht naar het 'geluk'.

Tot slot zegt deze rechtse hufter, dat de wereld wel heel turbulent is geworden, wat een ontdekking! KLOOTZAK DE WERELD IS AL MEER DAN 100 JAAR HEEEEEEL TURBULENT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten