Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juni 2011

PVV voor meer 'Nederlandstalige muziek'

De PVV is voor meer 'Nederlandstalige muziek' op de publieke tv en radio. Alsof we al niet begraven worden onder deze over het algemeen achterlijke bagger. Puur nationalistisch gelul, passend bij een fascistische beweging.
De professionele ouwehoer, Henk Westbroek, was daarover te horen en te zien bij Knekel en Flink gisteravond.
Ras ouwehoer Smeets, ook aanwezig vond het nodig een lullig Frans liedje te zingen, daar er in Frankrijk praktisch geen 'liedje' te horen is, anders dan in het Frans. Even vergetend dat het Franse taalgebied 'ietsje' groter is dan het Nederlandse. De lul Westbroek vindt 'Nederlandstalige muziek' belangrijk voor de integratie en de Nederlandse waarden en normen. Nou dat is te merken als je de achterlijke liedjes hoort van Ali B, Frans Bauer, Corry Konings, Hazes enz. enz. De zak haalt zijn sinterklaasliedje nog eens aan, ja geweldig voor de integratie en de waarden en normen, jezus!

Krijgen we straks een verbod op anders dan 'Nederlandstalige muziek' of boeken die niet uit Nederland stammen, of niet het grote gedachtegoed van de valswitte angst en haatprofeet Wilders weergeven?

Draai hier maar iets bij van de Huilende Rappers en lekker hard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten