Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 5 juni 2011

Timmermans: een katholiek in hart en nieren

De Limburgse nep-socialist en ridder in de orde van de grootkleuters, Timmermans, liet zich afgelopen donderdag in Goedemorgen Nederland (na 10.00u.) uit over de rooms-katholieke kerk en Italie. Volgens deze PvdA nitwit heeft de vorige paus eigenhandig de muur neergehaald en het sovjet imperium laten imploderen.
De huidige katholieke kerk is linkser dan hijzelf, vindt Timmermans, ja Timmermans je bent al snel linkser dan jij, nep-socialshitist, maar de r.-k. kerk is net zo links als de eerste beste meeuw, muis of kangoeroe.
Volgens deze Limburgse holtor is de media de schuld van de idee, dat de r.-k. kerk geen commentaar op Berlusconi geeft, dat doet deze kerk wel, volgens T. Zeg Timmermans, als de paus wil laten weten wat de r.-k. kerk van Berlusconi vindt en hij dat in de krant op de voorpagina wil hebben, hoeft hij maar met z'n vieze vingers te knippen. Timmermans geeft vervolgens als voorbeeld voor zijn stelling, de houding van Berlusconi t.o.v.  de Roma (woonwagenbewoners), daar heeft de rk kerk wel degelijk iets gezegd. Dat is via een aan de kerk gelieerde organisatie Timmermans. Maar als de paus wil dat de houding t.a.v. Roma in Italië, meer op een menselijk niveau zou moeten komen, moet hij echt openlijk z'n bek opentrekken. Dat doet de r.-k. kerk niet, als de mening van de kerk de Italiaan tegen de borst stuit, kan ze zeggen, dat dit niet een officieel standpunt is.
Timmermans? Wat een ongelofelijke nitwit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten