Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 juni 2011

Ruth Peetoom, de dominee voorzitter van het CDA

Eindelijk, deze week liet de dominee voorzitter van het CDA, Ruth Peetoom, zich uit over het CDA.
Nou, een dominee, dus de kritiek zal wel niet mals zijn, gezien al de leugens van de CDA politici, de omgang van die politici met: asielzoekers (volgens de bijbel moet je toch echt heel anders met deze mensen omgaan, dan het CDA in de praktijk laat zien); de intensieve martel veehouderij (de o.a. daar uit voortvloeiende gevaren voor de volksgezondheid, aantasting van het milieu en de veroorzaking van honger en erosie in arme landen); het pakken van de zwaksten, zoals ouderen, gehandicapten (zowel geestelijk als lichamelijk), chronisch zieken; kernenergie (de duurste en gevaarlijkste vorm van energieopwekking, die tot in de 'eeuwigheid' alle opvolgende generaties met een vervuiling opzadelt, die ongekend is) enz. enz.
Nee hoor! Dat is volgens de christelijke hypocriete huppelkut allemaal terug te voeren op het regeerakkoord (alsof het CDA daar niet, of in een vlaag van verstandsverbijstering voor heeft getekend).
Nee, er is een werkgroep opgericht (zal wel 'taskforce' genoemd worden), die de lijn van het CDA voor de toekomst gaat onderzoeken, de bevindingen worden volgend jaar verwacht......

Dat is dominee, jezus, wat een godvergeten stuk tuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten