Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 september 2011

Bolkestein, de 'bruine' gifmenger

De rechtse VVD hufter Bolkestein heeft een bruin boekje geschreven, waarin hij de intellectueel waarschuwt zich niet met politiek te bemoeien. De zichzelf benoemde intellectueel, de vervelende Amsterdamse grachtentrut Etty, heeft het boekje gelezen en haar commentaar werd gisteren bij Pauw&Witteman getoond, waar ook Bolk aanwezig was. Terecht haalde zij het feit aan, dat Bolkestein in de 80er jaren van de vorige eeuw, toestemming gaf aan Nederlandse bedrijven, stoffen voor de productie van gifgas aan het Irak van Saddam Hoessein te leveren. Tegen het advies van deskundigen in, de hoeveelheden stoffen waren bovendien zo groot, dat deze alleen te gebruiken waren voor de productie van gifgas. Koste wat kost moest de levering doorgaan, desnoods had Bolkestein de goederen zelf afgeleverd in Irak. De smeerlap durfde elke verantwoording van de hand te wijzen en durfde met z'n smerige fikken nog naar van Anraat te wijzen, de zakenman die de levering destijds uitvoerde.
De schoft Bolkestein is tegen elke boycot, tenzij de VN dit in een resolutie heeft vastgelegd. Echter, een boycot werkt volgens deze hufter niet, hij noemde zelfs Zuid Afrika, terwijl de boycot daar juist wel (aantoonbaar) werkte.
Over de opstand in de Arabische landen, durft Bolk de stelling aan, dat de foute regimes niet in het zadel zijn gehouden door het westen, terwijl zelfs de eerste beste twee-hersencellige wel anders weet.
Volgens deze VVD kakker, had het westen misschien eerder moeten zien, dat er 'iets' mis was en iets had moeten doen. Wat dit betreft zie nogmaals Bolk's smerige handelen inzake Irak.
Intussen is Bolkestein verantwoordelijk voor de uitbuiting van Oost Europese werknemers in het westen en z'n cv is intussen gevuld met een niet te overzien aantal schoftenstreken.

Natuurlijk wil Bolkestein mensen, die na kunnen denken, weren uit de politiek, dezen zijn alleen maar lastig voor zijn smerige ondernemers vrindjes.
Bolkestein? Een schoft van bijna ongekende grootte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten