Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 september 2011

Norder laat de bruine kant van zijn bedorven hersenen zien

De PvdA nep-socialist Norder, wethouder in Den Haag, vindt samen met zijn smeerlap collega Kool, dat uitkeringstrekkers, die het Nederlands niet goed beheersen, gekort mogen worden op hun uitkering, zelfs een gehele intrekking acht hij tot de mogelijkheden. Om te voorkomen dat hij voor 'bruin' wordt uitgemaakt, benadrukt hij, dat dit voor iedereen geldt. Iedere nadenkende burger, jammer genoeg zijn dat er veel te weinig, is het duidelijk op wie Norder doelt. Om lekker populair te klinken zei Norder: "zo zijn wij in Den Haag niet getrouwd", gadverdamme wat een griezel!
Tot minstens 3 keer toe sprak Norder afgelopen vrijdag in Goedemorgen NL (na 9.30u.) over schoonmaakwerk, inclusief de overdracht van dat werk, of hij het over verpleegkundigen had en alsof er niet allang hele ploegen Oost Europeanen schoonmaken in ons land. Presentator Kockelmann vergat te vragen, of deze mensen de cursus Nederlands zelf moeten betalen, dat moeten ze namelijk wel, en voor iemand met een minimum uitkering is dat niet te betalen.

Intussen weten we allang, dat Norders hartje lekker bruin klopt, na zijn uitlating over een tsunami aan Polen en de vervolging van woonwagenbewoners. De laatsten moesten van hem een terrein aan de Escamplaan in Den Haag verlaten, dit i.h.k.v. 'normalisatie'. De verborgen agenda hier, naast zijn haat tegen woonwagenbewoners (ik kan het niet anders zien), was een gedachte verkoop van het stuk grond voor een prijs, die door de huidige crisis allang niet meer betaald wordt. Een grondprijs, die mede daardoor de huizenprijs in Nederland op een achterlijk hoog niveau heeft gebracht.
Het terrein staat intussen al meer dan een jaar leeg, met lange zware betonblokken wil Norder voorkomen, dat de woonwagenbewoners hun oude stuk grond weer bezetten.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten