Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 september 2011

Schinkelshoek wil besneden worden

CDA's christelijk geweten, Schinkelshoek, maakt zich druk over de uitspraak van Gert van Dijk, van de KNMG, die zich tegen jongensbesnijdenis uitsprak. Hij vraagt zich af waar de artsen zich mee bemoeien, het is immers godsdienstvrijheid, dat meer dan achterlijk gebruik, het verminken van gezonde jongens. De artsen doen dit in Nederland, i.p.v. een hocus pocus sprookjesfiguur met een roestige schaar, maar daar heeft Schinkelshoek schijt aan.
Schinkelshoek vroeg zich vorige week donderdag bij de EO af (radio1 vlak voor 15.30u.), wat het volgende pleidooi van de KNMG zal zijn: 'een verbod op godsdienstonderwijs, i.v.m. de geestelijke volksgezondheid van de kinderen'. Hé Schinkelshoek, dat is een prima idee, de geest van kinderen volpompen met achterlijke oude sprookjes, plus de navenante achterlijke rituelen en gebruiken, hoort niet thuis in de 21ste eeuw!

Schinkelshoek, maak je maar eens kwaad over het asociale beleid dat jouw partij tentoonspreid t.a.v. de zwaksten, de natuur en het milieu; sla daar jouw oude sprookjesboek maar eens op na!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten