Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 september 2011

Polen in Nederland

Er is alweer opschudding ontstaan over de behandeling van Polen (en andere Oost Europeanen) in Nederland. De uitzendbranche heeft zelf een orgaan opgericht (samen met werknemers wordt er bijgezegd, maar dat zullen wel de managers van die branche zijn), dat misstanden in de uitzendbranche moet aanpakken. Dit orgaan bestaat al een aantal jaren en zoals vaker, als de slager zijn eigen vlees keurt, verandert er geen bliksem. Van de 12.000 uitzendbureaus zijn er 6.000 malafide, voorts zijn er nog een aantal '06 uitzendbureaus' (niet ingeschreven) en hoe die met hun werknemers omgaan laat zich raden.
Het orgaan dat misstanden moet aanpakken, wijst met het vieze vingertje naar de Kamer van Koophandel. E.e.a. was gisteravond te zien in Nieuwsuur.
Zojuist kwam dit onderwerp aan de orde in Standpunt.NL, als u wilt horen wat een smerig stel Nederlanders in dit land wonen, moet u deze uitzending eens naluisteren, het zal u dan niet verbazen, dat wij in de eerste jaren van WOII, braaf meewerkten met de nazi's. Ook de uitlating van Balkenende: 'die trotse VOC mentaliteit' springt onmiddellijk weer tevoorschijn. Uitbuiting, schijt aan de Arbowet en een huisvesting die zich nog het beste met de intensieve martelveehouderij laat vergelijken, zijn zaken die uit een onderzoek van een Kamercommissie, naar voren komen.
Te walgelijk voor woorden en het meest schandalige aan deze misdadige behandeling is, dat deze al decennia bestaat en er veranderd zoals eerder gezegd geen ene bliksem.
Godgloeiendegodverdomme!

Trouwens waar is de angst en haatprofeet Wilders nu?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten