Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 september 2011

Wilders en zijn oude politiek

Zo ongeveer de grootste klootzak van Nederland, de Limburgse fascist Wilders, liet de (linkse) oppositie gisteren weten, het zoeter dan zoet te vinden dat hij 'deelneemt' aan de regering. Tegelijk is hij tegen het EU beleid van het door hem geregisseerde kabinet, en de miljarden die in de EU schuldencrisis wordt gedonderd door datzelfde kabinet.
Wilders heeft tot nu toe nul komma nada gerealiseerd van wat hij voor de verkiezingen beloofde. Integendeel de zwakkeren waarvan ouderen een groot deel uitmaken, worden extra gepakt door het door hem geregisseerde kutkabinet, de beloofde extra handen aan het bed zijn er niet en komen er niet (wie wil zich voor een grijpstuiver uit de naad werken? (met daaraan nog eens een grote verantwoording verbonden).
De valswitte haatprofeet Wilders verdedigt het niet nakomen van zijn beloften met het argument, dat je nu eenmaal compromissen moet sluiten, als je regeringsverantwoordelijkheid draagt. Dat is nu precies de oude politiek, die hij zei te verfoeien.
Wilders is dus niet alleen met 2 partijen in zee gegaan, partijen die de oude politiek vertegenwoordigen en uitdragen, maar speelt zelfs een hoofdrol met zijn 'compromis' uitspraken, in deze door hem verfoeide oude politiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten