Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 september 2011

Oudkerk lust wel een armlastige verslaafde

Het vuile PvdA ventje Oudkerk was gisteren, in 'hippe outfit' te gast bij Pauw&Witteman. Oudkerk, u weet wel de Amsterdamse wethouder, die zich vergreep aan verslaafde armlastige prostitués, die zich godbetert uitgeeft voor huisarts, en zoals onder z'n vette kop in beeld werd getoond, ook nog lector "leefstijlverandering' is. De zoveelste nitwit politicus, die docentje mag spelen en maar klagen over het niveau van het onderwijs.
Terug naar het waarom van zijn verschijning bij P&W: Oudkerk is voor de verhoging van de ziektekosten, die rokers op zouden moeten brengen. En dat noemt zich huisarts, elke serieuze arts weet dat verslaving een ziekte is. Over foute leefstijlen noemde hij als zijn eigen zwakke punt: te veel eten, niet dat hij vindt, dat hij nu nog te dik is; nou Oudkerk ik zou de uitzending eens even nazien en vooral op je dikke kop met dito hals letten, de rest van jou lichaam laat zich raden.
De smeerlap durft zelfs het woord solidariteit uit z'n vieze bek te laten rollen.
Het is duidelijk, Oudkerk wil voor een grijpstuiver nog wel wat verslaafde rooksters neuken, rooksters die door de in te voeren hogere zorgkosten aan de bedelstaf raken en zich daarom wel moeten prostitueren.

Deze nep-socialist zou wegens al zijn misstappen verplicht de rest van zijn werkzaam leven achter de vuilniswagen moeten lopen, met dito inkomen en huisvesting, godgloeiendegodverdomme wat een tyfus klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten